Γνωρίστε την BioTech USA την κορυφαία εταιρία συμπληρωμάτων διατροφής

11/10/2023 0 Σχόλια

 

Γνωρίστε την BioTech USA την κορυφαία εταιρία συμπληρωμάτων διατροφής

 

 

 

1.Η ιστορία της BioTech USA

 

Η ιστορία της BioTech USA ξεκίνησε το 1993 όταν ο Ferenc Lévai ίδρυσε την πρώτη του εταιρεία, την JLM Power Line. Ήταν μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση που διένειμε εξοπλισμό γυμναστικής στην Ουγγαρία, αλλά μετά από λίγο συνειδητοποίησε ότι υπάρχουν μεγαλύτερες ευκαιρίες σε συμπληρώματα διατροφής που σχετίζονται με τον αθλητισμό. Το συγκεκριμένο brand είναι πλέον μια από τις υψηλότερης ποιότητας και πιο προηγμένες στην Παρασκευή και διανομή συμπληρωμάτων διατροφής στον κόσμο.

Πίσω από το αμερικανικό όνομα της μάρκας κρύβεται η παγκόσμια επιτυχία μιας ουγγρικής οικογενειακής επιχείρησης. Το όραμα του Ferenc Lévai, συνεχίζει να εμπνέει τους διαδόχους της εταιρίας οι οποίοι επάξια έχουν φτάσει την εταιρία στην κορυφή του κλάδου της!

 

 

2.Η Καινοτομίες της εταιρίας

 

Εκτός από τη δημιουργία ενός σύγχρονου και αποτελεσματικού μείγματος προϊόντων που ανταποκρίνεται στις λειτουργικές ανάγκες, στόχος της Biotech  είναι να δημιουργήσει ένα αναγνωρίσιμο, τακτικά αναλώσιμο, αρμονικό κόσμο γεύσης και ευεξίας προιόν. Η ομάδα καινοτομίας δίνει ιδιαίτερη προσοχή στη συμμόρφωση με τις νομικές απαιτήσεις και τις απαιτήσεις ασφάλειας τροφίμων.

Οι διαδικασίες ανάπτυξης προϊόντων , μεταξύ άλλων, με αποτελέσματα εσωτερικών εργαστηριακών μετρήσεων και μετρήσεις ελέγχου πραγματοποιούνται σε συνεργασία με πανεπιστημιακά ερευνητικά ιδρύματα και ανεξάρτητα, διαπιστευμένα αναλυτικά ινστιτούτα. Πολλά από τα προϊόντα της BioTech USA βρίσκονται στη λεγόμενη λίστα Cologne. Η Λίστα άυτή είναι μια έγκυρη, διεθνώς αναγνωρισμένη υπηρεσία που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει πληροφορίες και διαφάνεια στους αθλητές. Ο κατάλογος περιλαμβάνει συμπληρώματα διατροφής που έχουν δοκιμαστεί για ορισμένα αναβολικά στεροειδή και διεγερτικά. Εάν ένας Αθλητής χρησιμοποιεί μόνο προϊόντα που περιλαμβάνονται σε αυτήν τη λίστα, ο κίνδυνος διάπραξης παράβασης ντόπινγκ χωρίς δική του υπαιτιότητα είναι εγγυημένος ότι θα ελαχιστοποιηθεί.

 

 

3.Τα προϊόντα

 

Τα προϊόντα BioTechUSA έχουν σχεδιαστεί για να ανεβάζουν την απόδοσή σας στο επόμενο επίπεδο. Είτε γυμνάζεστε στο γυμναστήριο μετά από μια κουραστική μέρα στο γραφείο είτε είστε επαγγελματίας bodybuilder, τα συμπληρώματά μας θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους στόχους σας για φυσική κατάσταση και υγεία. Στον κατάλογο της BioTechUSA  θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από συμπληρώματα, όπως σκόνες πρωτεΐνης (συμπεριλαμβανομένου του Iso Whey Zero, το αγαπημένο πρωτεϊνικό προϊόν της Ευρώπης), φόρμουλες πριν την προπόνηση, βιταμίνες, ενισχυτές μυικής μάζας, αμινοξέα, πρωτεινικές τροφές και άλλα.

 

Τα συμπληρώματα διατροφής BioTechUSA παράγονται από υψηλής ποιότητας και προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά. Οι μικροβιολογικοι και αναλυτικοι παράμετροι των προϊόντων ελέγχονται τακτικά. Διενεργούνται 25.000 έλεγχοι ετησίως σε εσωτερικά και εξωτερικά εργαστήρια. Η BioTechUSA συνεργάζεται με επαγγελματίες αθλητές (Ulisses – διεθνής πρεσβευτής της μάρκας, Stephanie Davis – διεθνής fitness influencer, Eszter Oczella – IFBB BIKINI PRO) και αθλητικές ομάδες που εμπνέουν μεγάλο αριθμό ανθρώπων μέσω του τρόπου ζωής τους και των αθλητικών επιτευγμάτων τους.

 

Στην BioTech USA θα βρείτε τα πάντα εάν θέλετε να χάσετε βάρος ή να αυξήσετε μυϊκή μάζα, να αυξήσετε την απόδοσή σας. Τα συμπληρώματα διατροφής της χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα συστατικών και αρμονικής γεύσης.

 

Προσφέρει περισσότερες από 800 παραλλαγές προϊόντων, συμπεριλαμβανομένης μιας μεγάλης γκάμα σκόνης πρωτεΐνης, παρασκευάσματα αμινοξέων, διάφορες μπάρες, φόρμουλες πριν την προπόνηση, φόρμουλες ελέγχου βάρους και περισσότερα από 40 σκευάσματα βιταμινών υψηλής ισχύος. Τα προϊόντα χωρίς ζάχαρη, λακτόζη και γλουτένη είναι διαθέσιμα στο οπλοστάσιο της εταιρίας και προσφέρει επίσης εναλλακτικές και για τους vegan.

 

5.Το λειτουργικό σύστημα  της συμμορφώνεται με τα ακόλουθα πρότυπα:

 

ISO ISO 9001 QUALITY MANAGEMENT

SYSTEM – QUALITY MANAGEMENT SYSTEM

 

6.Τα προϊόντα μας πληρούν τα ακόλουθα διεθνή πρότυπα ασφάλειας τροφίμων:

 

ISO 22000 FOOD SAFETY SYSTEM

FOOD SAFETY MANAGEMENT SYSTEM

FSSC 22000 FOOD SAFETY SYSTEM

FOOD SAFETY MANAGEMENT SYSTEM

Hazard Analysis Critical Control Point (HACCP)

Good Manufacturing Practice (GMP)

 

7.Ορισμένα από τα προϊόντα πληρούν τα ακόλουθα διεθνή πρότυπα ασφάλειας τροφίμων:

 

HALAL