Ποια είναι η Myprotein, το No1 Brand συμπληρωμάτων διατροφής;

29/09/2023 0 Σχόλια

 

Ποια είναι η Myprotein, το No1 Brand συμπληρωμάτων διατροφής;

 

Η Myprotein είναι μια από τις ηγετικές εταιρίες στον κλάδο των συμπληρωμάτων διατροφής. Ανήκει στον όμιλο εταιριών της THG. Είναι μια βρετανική εταιρεία που ξεκίνησε από ένα ταπεινό τραπέζι κουζίνας το 2004 και έχει φτάσει με τα χρόνια να γίνει ένας από τους μεγαλύτερους διαδικτυακούς λιανοπωλητές αθλητικής διατροφής στον κόσμο! Από την έδρα της στο Μάντσεστερ, δημιουργεί καινοτόμα προϊόντα και εμπειρίες που ενισχύουν πραγματικά το ταξίδι  προς στην ευεξία.

 

Η Myprotein ξεκίνησε αρχικά  προσφέροντάς στο κοινό της πρωτεΐνες, βιταμίνες και βασικά συμπληρώματα διατροφής απαράμιλλης ποιότητας. Με τον καιρό η εταιρία επεκτάθηκε με βάση τις ανάγκες των καταναλωτών και συμπεριέλαβε τα Myvitamins, Myvegan και MyPRO.

Η Myprotein είναι ιδιαίτερα γνωστή για τις σκόνες πρωτεΐνης της, οι οποίες διατίθενται σε διάφορες μορφές όπως πρωτεΐνη ορού γάλακτος, πρωτεΐνη καζεΐνης, πρωτεΐνη σόγιας και άλλα. Προσφέρουν διαφορετικές γεύσεις και συνθέσεις για να ταιριάζουν σε διαφορετικές ανάγκες και γούστα.

 

Η Myprotein δίνει μεγάλη έμφαση στον ποιοτικό έλεγχο και τη δοκιμή προϊόντων. Διαθέτουν εσωτερικά εργαστήρια και μια αυστηρή διαδικασία δοκιμών για να διασφαλίσουν ότι τα προϊόντα τους πληρούν υψηλά πρότυπα καθαρότητας και αποτελεσματικότητας. Η επωνυμία παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων λιστών συστατικών και διατροφικών προφίλ, στον ιστότοπο της. Αυτή η διαφάνεια βοηθά τους πελάτες να κάνουν ενημερωμένες επιλογές σχετικά με τις αγορές τους.

 

 

Η Myprotein έχει ισχυρή παγκόσμια παρουσία  στον κλάδο της και αποστέλλει τα προϊόντα της σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο. Αυτή η προσβασιμότητα έχει συμβάλει στην παγκόσμια δημοτικότητά του brand.

 

Με τα χρόνια, η Myprotein (THG) έχει λάβει πολλά βραβεία και διακρίσεις για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, ενισχύοντας περαιτέρω τη φήμη της στον κλάδο. Ανάμεσα σε αυτά είναι:

2017 - Βραβείο International Growth Retailer of the Year στα Retail Week Awards.

 

2018 - 50 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες της Greater Manchester Ward Hadaway.

 

2018 - Βραβείο The Queen's Award for Enterprise.