Ποια είναι τα τop 5 συμπληρώματα πρωτεΐνης για τον χειμώνα;

25/10/2023 0 Σχόλια

Ποια είναι τα τop 5 συμπληρώματα πρωτεΐνης για τον χειμώνα;

 

Τους χειμερινούς μήνες, καλό είναι να εστιάζουμε σε πηγές πρωτεΐνης που παρέχουν διαρκή ενέργεια και υποστήριξη για το ανοσοποιητικό μας σύστημα. Το χειμώνα, είναι επίσης σημαντικό να ακολουθούμε μια καλά ισορροπημένη διατροφή που περιλαμβάνει μια ποικιλία τροφών για να διασφαλίσουμε ότι λαμβάνουμε μια σειρά από θρεπτικά συστατικά για να υποστηρίξουμε τη συνολική υγεία μας.

 

 

1.Πρωτεΐνη Myprotein Impact Whey

 

Η Πρωτεΐνη Ορού Γάλακτος Που Θα Σε Βοηθήσει Να Γραμμώσεις & Να Χτίσεις Όγκο

Ψάχνεις την καλύτερη μορφή πρωτεΐνης, με την μέγιστη συγκέντρωση, που θα σου χαρίσει αύξηση στην μυϊκή σου μάζα;

 

Η πρωτεΐνη ορού γάλακτος είναι η πιο δημοφιλής στην αγορά. Και δικαιολογημένα, αφού:

Απορροφάται πολύ γρήγορα από το σώμα και περιέχει όλα τα αμινοξέα, που είναι απαραίτητα στον οργανισμό και ειδικά τους χειμερινούς μήνες ώπου οι απαιτήσεις ανεβαίνουν!

Προέρχεται από 100% άριστης ποιότητας πρωτεΐνης ορού γάλακτος

H κάθε μερίδα περιέχει πάνω από 20 γραμμάρια πρωτεΐνης και πάνω από 2 γραμμάρια Λευκίνης, η οποία αποτελεί ένα από τα 3 Διακλαδισμένα Αμινοξέα

Αυξάνει τις επιδόσεις και μπορεί να χρησιμοποιηθεί πριν και μετά την προπόνηση, αλλά και οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια της μέρας.

 

2.Πρωτεΐνη όγκου Dymatize Super Mass Gainer

 

 Η Super Mass Gainer είναι μια μελετημένη φόρμουλα με αρκετούς υδατάνθρακες ώστε να καλύψει τις ενεργειακές απαιτήσεις του σώματος τον χειμώνα, πολλαπλές πηγές πρωτεϊνών γρήγορης και αργής απορρόφησης ώστε να παρέχει θρεπτικά συστατικά άμεσα αλλά και σε βάθος χρόνου, μεγάλη γκάμα βιταμινών και μετάλλων που υποστηρίζουν την καλή λειτουργία όλου του οργανισμού και την ταχύτερη ανάπτυξη των μυών, ειδικά αφού οι απαιτήσεις σου σε αυτές είναι ήδη αυξημένες λόγω της προπόνησης! Τέλος περιέχει κρεατίνη ωστε να σου προσφέρει έναν ακόμα ισχυρό σύμμαχο ώστε να κατακτήσεις ακόμα πιο γρήγορα το στόχο σου!

 

Τι θα σου προσφέρει:

Καλή ποσότητα υδατανθράκων για ενέργεια

Πολλαπλές πηγές πρωτεϊνών

Μεγάλο εύρος βιταμινών και μετάλλων

Υπέροχη γεύση

 

 

3.Biotech USA Vegan Protein

 

Η φυτική πρωτεΐνη (vegan) της Biotech σε σκόνη δεν  είναι μόνο ιδανικό συμπλήρωμα για χορτοφάγους αλλά και σε όσους έχουν υψηλές απαιτήσεις τους κρύους μήνες καθώς είναι μια φυσική πρωτεΐνη, που προέρχεται από λαχανικά. Είναι εντελώς απαλλαγμένη από λακτόζη, χοληστερόλη και γλουτένη. Οι φυτικές πρωτεΐνες απορροφούνται σχετικά αργά από τον οργανισμό και αυτό παρέχει στο σώμα παρατεταμένα εφόδια αμινοξέων και θρεπτικών συστατικών. Η πλήρης φυτική πρωτεΐνη είναι ιδανική για κατανάλωση κατά τη διάρκεια της μέρας.

 

4.Πρωτεΐνη My Protein Micellar Casein

 

Η Micellar Casein είναι μία άριστης ποιότητας, βραδείας απελευθέρωσης πρωτεΐνη που προέρχεται από το γάλα. Χρησιμοποιώντας μία χαμηλής θερμοκρασίας διαδικασία υπερδιήθησης, επιτρέπεται στο τελικό προϊόν να διατηρήσει την διατροφική του ποιότητα και λειτουργικότητα, σε σύγκριση με τις acid casein ή caseinates. Η Micellar Casein απορροφάται αργά από το στομάχι, προμηθεύοντας τους μύες με αμινοξέα για παρατεταμένη χρονική περίοδο και γιαύτο τον λόγο είναι κατάλληλη για κατανάλωση τους χειμερινούς μήνες. Η Micellar Casein έχει άριστο προφίλ αμινοξέων και είναι ιδιαίτερα υψηλή σε αμινοξέα διακλαδισμένης αλύσου (BCAAs). Είναι επίσης εξαιρετικά χαμηλή σε λιπαρά ενώ επίσης παρέχει μια άριστη πηγή ασβεστίου.

 

 

5.Biotech USA 100% Pure Whey

 

 Η πρωτεΪνη ορού γάλακτος Biotech USA 100% Pure Whey είναι μια πρωτεΐνη περιεκτικότητας 73%.

Πεντανόστιμή και εξαιρετικής ποιότητας καθώς στα συστατικά της είναι μόνο τα απαραίτητα!

Αλλά ας μιλήσουμε λίγο για την πρωτεΐνη. Γιατί την χρειάζεσαι τον χειμώνα; Μπορούμε να τις πάρουμε από φυσικές πηγές;

 

Φυσικά και μπορούμε! Παρόλα αυτά υπάρχουν κάποια αλλά σημαντικά.

Η ποσότητα σε πρωτεΐνη που χρειάζεται ένας αθλητής είναι αρκετά υψηλή στις περισσότερες περιπτώσεις με αποτέλεσμα να χρειάζεται να καταναλώνει μεγάλες ποσότητες τροφής και αυτο ως αποτέλεσμα έχει τα εξής προβληματα :

- Παραπάνω θερμίδες από αυτές που χρειαζόμαστε

- Πρόσληψη λιπαρών

- Επαναλαμβανόμενη διατροφή με αποτέλεσμα να κουράζει ψυχολογικά

 

Γιατί λοιπόν η πρωτεΐνη αλλάζει το παιχνίδι;

- Οικονομική σε σχέση ποσότητας/τιμής.

- Λαμβάνεις μόνο το απαραίτητο μακροστοιχείο, δηλαδή την πρωτεΐνη.

- Λίγες θερμίδες και υπέροχη γεύση

- Πολλές εφαρμογές για συνταγές υγιεινών γλυκών και πρωινού