Αμινοξέα Myprotein Ibcca 250Gr

Αμινοξέα Myprotein Ibcca 250Gr
Τα iBCAA παρέχουν έναν άμεσης ανάμιξης 2:1:1 συνδυασμό από Leucine, Isoleucine και Valine, ο οποίος διαλύεται ταχύτατα μέσα στο νερό ενώ γίνεται πολύ πιο διαθέσιμος και χρησιμοποιήσιμος από τους μύες. Τα BCAA απαιτούνται για την διατήρηση των άπαχων μυϊκών ιστών, με έρευνες να δείχνουν πως μπορούν να βοηθήσουν και στην διατήρηση των αποθεμάτων γλυκογόνου ενώ προλαμβάνουν την διάσπαση των μυϊκών ιστών κατά την διάρκεια έντονης άσκησης. Αντίθετα με τα άλλα αμινοξέα, τα BCAAs δεν μεταβολίζονται στο στομάχι, αλλά κατευθείαν μέσα στους μύες. Αυτή η μοναδική ιδιότητα τα κάνει να οικοδομούν άπαχο μυϊκό ιστό και να σταματάνε τον καταβολισμό. Αυτά τα μοναδικά αμινοξέα (Leucine, Isoleucine και Valine) δεν μπορούν να συντεθούν από το σώμα σας για αυτό και είναι απαραίτητα για την ανάπτυξή σας. BCAA (Leucine:Isoleucine:Valine), Emulsifier (Soy Lecithin), Citric Acid (berry blast flavour only), Colourings (Beetroot Red [berry blast flavour only], Anthocyanin [berry blast flavour only]), Flavouring (flavoured options only), Sweetener (Sucralose® [flavoured options only]).Ανδρέας Κ.0000-00-00 00:00:00

Βασικό συμπλήρωμα για γρήγορη αποκατάσταση. Πολύ ευχάριστο στη γεύση.Είδος
ΕίδοςΣκόνη

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Ως συμπλήρωμα διατροφής σας προτείνουμε να καταναλώνετε 5g 2 - 4 φορές ημερησίως για βέλτιστα αποτελέσματα. Κατά προτίμηση καταναλώστε με την επιθυμητή σας ποσότητα νερού ή χυμού.
Προσθέστε 2 MP small scoops (5g) στην προτιμώμενή σας ποσότητα νερού ή χυμού και καταναλώστε το άμεσα.
1 x level MP Plastic Scoop (small) ζυγίζει 2.5g. (δεν συμπεριλαμβάνεται)
BCAA (Leucine:Isoleucine:Valine), Emulsifier (Soy Lecithin), Citric Acid (berry blast flavour only), Colourings (Beetroot Red [berry blast flavour only], Anthocyanin [berry blast flavour only]), Flavouring (flavoured options only), Sweetener (Sucralose® [flavoured options only]).

Ποσότητα ανά δόση των 5g: BCAA: 5g


  • 19,90€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 16,05€

Διαθέσιμες Επιλογές

Δώρα με κάθε παραγγελία

Παραλαβή σε μια ημέρα

Ισχύει για παραγγελίες ως τις 15:00 το μεσημέρι

Δωρεάν μεταφορικά από 29.90€

Εξειδικευμένα πακέτα για κάθε στόχο

Προσφορές & εκπτώσεις όλο το χρόνο