Αντιοξειδωτικό Now Astaxanthin 60Caps

-20% Εξαντλήθηκε Αντιοξειδωτικό Now Astaxanthin 60Caps
Η Ασταξανθίνη είναι ένα φυσικώς απαντώμενο καροτενοειδές, και λόγω της μοναδικής δομής του, παρέχει ένα ευρύ φάσμα αντιοξειδωτικών ιδιοτήτων. Επειδή η ασταξανθίνη είναι σε θέση να διασχίσει τα φυσικά φράγματα αίματος-εγκεφάλου και αίματος-αμφιβληστροειδούς, μπορεί να παραδώσει ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία απευθείας στο μάτι, τον εγκέφαλο και το νευρικό σύστημα. Η Zanthin Ασταξανθίνη έχει κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, για την ικανότητά της να στηρίζει την υγεία του αμφιβληστροειδούς και τη γενική υγεία του οφθαλμού. Πρόκειται για μία φυσική μορφή ασταξανθίνης, προερχόμενη από ένα είδος άλγης, την Haematococcus pluvialis. Στα φύκη η Ασταξανθίνη, είναι το αποτέλεσμα της φυσικής μετατροπής του πράσινου φύκους σε κόκκινο, λόγω περιβαλλοντικού στρες. Ένας στρεσογόνος παράγοντας για τα φύκη είναι η ηλιακή ακτινοβολία (με την οποία βάλουν οι παραγωγοί την άλγη πριν την συγκομιδή) και η ζέστη. Λόγω των συνθηκών αυτών, η άλγη Haematococcus pluvialis στην συγκεκριμένη περίπτωση, αυξάνει κατακόρυφα την παραγωγή της ασταξανθίνης για να προστατευτεί. Έτσι, όταν γίνεται η συγκομιδή, τα επίπεδα της φυσικής πλέον ασταξανθίνης είναι στο μέγιστο δυνατόν. Η NOW Αstaxanthin υπερτερεί από τη συνθετική ασταξανθίνη, ενώ επιστημονικές μελέτες, έχουν επίσης δείξει, ότι η Ασταξανθίνη μπορεί να παρέχει αντιφλεγμονώδεις δράση.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Supplement Facts
Serving Size:1 Softgel
Servings Per Container:60
Amount per Serving% Daily Value
* Percent Daily Values are based on 2,000 calorie diet.
† Daily Value not established.
Zanthin® Natural Astaxanthin
   (from Haematococcus pluvialis Extract)
4 mg

Other ingredients: Vegetarian Softgel Capsule (modified corn starch, carrageenan, glycerin, water), Extra Virgin Olive Oil, Mixed Tocopherols and Rosemary Leaf Extract. Mixed tocopherols from soy.

Not manufactured with wheat, gluten, milk, egg, fish or shellfish ingredients. Produced in a GMP facility that processes other ingredients containing these allergens

Caution: For adults only. Consult physician if pregnant/nursing, taking medication, or have a medical condition. Keep out of reach of children.

Do Not Eat Freshness Packet. Keep in Bottle.

Zanthin® is a registered trademark of Valensa International. Please Recycle.

Natural color variation may occur in this product.

Family owned since 1968.

Λαμβάνετε 1 κάψουλα την ημέρα με το γεύμα σας

-20%
  • 45,25€
  • 36,20€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 29,19€

Δώρα με κάθε παραγγελία

Παραλαβή σε μια ημέρα

Ισχύει για παραγγελίες ως τις 15:00 το μεσημέρι

Δωρεάν μεταφορικά από 29.90€

Εξειδικευμένα πακέτα για κάθε στόχο

Προσφορές & εκπτώσεις όλο το χρόνο