Αρθρώσεις Now Glucosamine 60Caps

-20% Εξαντλήθηκε Αρθρώσεις Now Glucosamine 60Caps
Η NOW συνδυάζει σε ένα συμπλήρωμα διατροφής, τρία από τα πιο δημοφιλή και αποτελεσματικά θρεπτικά συστατικά για την υποστήριξη της υγείας των συνδέσμων. Η γλυκοζαμίνη και η χονδροϊτίνη είναι και οι δύο 100% θειϊκές. Επιπλέον, συμπεριλαμβάνεται η MSM, οργανική μορφή του θείου η οποία βρίσκεται σε όλους τους ζωντανούς οργανισμούς . Η γλυκοζαμίνη και η χονδροϊτίνη είναι ασφαλείς, φυσικές και αποτελεσματικές ενώσεις, που υποστηρίζουν την υγιή λειτουργία των αρθρώσεων με την παροχή των απαραίτητων ουσιών που απαιτούνται για την παραγωγή κολλαγόνου και πρωτεογλυκανών. Δουλεύοντας μαζί, αυτές οι δύο ενώσεις παρέχουν ασφαλώς, πολλά από τα βασικά δομικά στοιχεία που απαιτούνται για τον σωστό και φυσιολογικό σχηματισμό του αρθρικού χόνδρου . Η χονδροϊτίνη δεσμεύεται μαζί με το κολλαγόνο για να αποτελέσει τη βάση του συνδετικού ιστού. Βοηθά στην προσέλκυση και τη δέσμευση υγρού στις πρωτεογλυκάνες, με αποτέλεσμα τη μεταφορά θρεπτικών συστατικών στο χόνδρο και κατά συνέπεια την απορρόφηση των κραδασμών. Φαίνεται επίσης, να αναστέλλει τα ένζυμα που μπορούν να καταστρέψουν τον ιστό του χόνδρου. Η χονδροϊτίνη δρα συνεργιστικά με την γλυκοζαμίνη, ενώ αποτελούν μαζί, τη βάση πολλών από τα πιο δημοφιλή συμπληρώματα για την υποστήριξη των συνδέσμων . Το MSM μπορεί να ασκήσει αντιφλεγμονώδη, αναλγητική δράση και συμβάλλει ιδιαίτερα στη διατήρηση ή την επισκευή του χόνδρου

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Supplement Facts
Serving Size:3 Capsules
Servings Per Container:30
Amount per Serving% Daily Value
* Percent Daily Values are based on 2,000 calorie diet.
† Daily Value not established.
Calories10 
Total Carbohydrate2 g< 1%*
Sodium150 mg6%
Glucosamine Sulfate
   (from 1,500 mg Glucosamine Potassium
   Sulfate Complex)
1.1 g (1,100 mg)
Chondroitin Sodium Sulfate
   (from Bovine Cartilage)
1.2 g (1,200 mg)
MSM (Methylsulfonylmethane)300 mg
Other Ingredients:

Gelatin (capsule) and Magnesium Stearate (vegetable source). Contains shellfish (crab, shrimp, lobster, crayfish).

Not manufactured with wheat, gluten, soy, corn, milk, egg, fish or tree nut ingredients. Produced in a GMP facility that processes other ingredients containing these allergens.

Caution: Persons with a known allergy to shellfish should not use this product. For adults only. Consult physician if pregnant/nursing, taking medication, or have a medical condition (especially glaucoma).

Keep out of reach of children.

Do Not Eat Freshness Packet. Keep in Bottle.

Natural color variation may occur in product.

Store in a cool, dry place after opening. Please Recycle.

Family owned since 1968.

*These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. This product is not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.

Λάβετε 3 κάψουλες καθημερινά

-20%
  • 54,25€
  • 43,40€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 35,00€

Δώρα με κάθε παραγγελία

Παραλαβή σε μια ημέρα

Ισχύει για παραγγελίες ως τις 15:00 το μεσημέρι

Δωρεάν μεταφορικά από 29.90€

Εξειδικευμένα πακέτα για κάθε στόχο

Προσφορές & εκπτώσεις όλο το χρόνο