Όροι Χρήσης

1. ΕΙΣΑΓΩΓΗΟ επισκέπτης-χρήστης του διαδικτυακού τόπου αυτού καλείται να διαβάσει όλους προσεκτικά τους παρόντες όρους χρήσης και συναλλαγών και να προβεί σε επίσκεψη-χρήση των σελίδων-υπηρεσιών του ιστότοπου της ActiveBody.gr μόνο και εφόσον τους κατανοεί και τους αποδέχεται πλήρως. Με την είσοδο του επισκέπτη-χρήστη στο δικτυακό τόπο αυτό επιβεβαιώνει ότι έχει λάβει γνώση των όρων χρήσης που αναγράφονται και τους αποδέχεται και παραιτείται από κάθε αξίωση ήθελε προκύψει από την επίσκεψή του στην ActiveBody.gr .H εταιρεία δύναται να τροποποιεί, να αφαιρεί η να προσθέτει ανά πάσα στιγμή και χωρίς καμία προηγούμενη προειδοποίηση τους παρόντες όρους καθώς και να διακόπτει προσωρινά ή μόνιμα μέρος ή το σύνολο των υπηρεσιών του χωρίς καμία προειδοποίηση επίσης. Τυχόν ακύρωση ,ακυρότητα ή τροποποίηση κάποιων όρων του παρόντος δεν επιφέρει ακύρωση ,ακυρότητα των υπολοίπων. Η χρήση του παρόντος διαδικτυακού τόπου από κάθε χρήστη γίνεται με δική του και μόνον αποκλειστικά ευθύνη και η αξιολόγηση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου εναπόκειται στην κρίση του κάθε χρήστη, ο οποίος αντιλαμβάνεται και αναλαμβάνει και την ευθύνη για τη χρήση οποιουδήποτε τμήματός του. Απαγορεύεται ρητώς η χρήση του ιστότοπου της ActiveBody.gr ,σε περίπτωση μη αποδοχής οποιουδήποτε όρου χρήσης.2. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ


Η ActiveBody.gr αποδέχεται παραγγελίες και εκτελεί τις αποστολές των παραγγελιών εντός Ελλάδος, Κύπρου, Χωρών Ευρωπαϊκής Ένωσης και ορισμένες άλλες χώρες του κόσμου. Οι αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών μεταξύ 11:00π.μ.-15.00μ.μ.

Οι διάφορες προσφορές προϊόντων που εμφανίζονται στο παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα είναι για περιορισμένο χρονικό διάστημα και ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.


Α)

Ολοκλήρωση-Επιβεβαίωση παραγγελίας. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας, ο πελάτης θα λάβει από την ActiveBody.gr επιβεβαίωση μέσω email η τηλεφωνικώς τον αριθμό της παραγγελίας. Σε κάθε στάδιο μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας και την πληρωμή αυτής ,ο πελάτης θα λαμβάνει ενημέρωση μέσω email η τηλεφωνικώς σε τι κατάσταση (status) βρίσκετε η παραγγελία του.


Β)

Ακύρωση της παραγγελίας. Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας, ο πελάτης μπορεί να πατήσει το αντίστοιχο πεδίο «Ακύρωση» και να προβεί σε ακύρωση της παραγγελίας του.


Γ)

Τροποποίηση της παραγγελίας. Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας δεν μπορεί να γίνει καμία αλλαγή. Εφόσον ο πελάτης επιθυμεί να γίνει αλλαγή στην παραγγελία του ,τότε θα πρέπει να προβεί σε ακύρωση της παραγγελίας του, πριν την ολοκλήρωση αυτής, και να επιλέξει κάποιο άλλο η άλλα προϊόντα.3. ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ


Σε όλες τις περιπτώσεις παραλαβής, η παράδοση των προϊόντων γίνεται μόνο στον αγοραστή, ο οποίος θα πρέπει να παραλάβει την παραγγελία του ο ίδιος αυτοπροσώπως επιδεικνύοντας την πρωτότυπη ταυτότητά ή το διαβατήριο του και την πιστωτική του κάρτα σε περίπτωση που η αγορά πραγματοποιήθηκε μέσω αυτής . Απαγορεύεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο και επιτρέπεται μόνο αν ο αγοραστής έχει εξουσιοδοτήσει κάποιο τρίτο πρόσωπο εγγράφως και με νόμιμο τρόπο καθώς και στην περίπτωση αυτήν, ο εξουσιοδοτούμενος θα πρέπει να επιδείξει τα ως άνω έγγραφα όπως αναφέρθηκαν ,προκειμένου να ολοκληρωθεί η παράδοση των προϊόντων που έγινε μέσω πιστωτικής κάρτας .Για την παράδοση παραγγελίας είναι υπεύθυνος ο μεταφορέας που παραδίδει την παραγγελία για λογαριασμό της ActiveBody.gr ,αφού θα πρέπει να πιστοποιήσει και να ταυτοποιήσει ότι η παραγγελία ανήκει στο ίδιο πρόσωπο. Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν με κόστος και ευθύνη αποκλειστικά του αγοραστή .4. ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ – ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ


Τα έξοδα αποστολής για την Ελλάδα ανεξαρτήτως του όγκου ή του βάρους των προϊόντων ανέρχονται στα 3,90€ (εκτός ειδικών προωθητικών ενεργειών) και ισχύουν για πληρωμή μέσω Paypal,πιστωτικών καρτών και μέσω τραπέζης,καθώς και για αντικαταβολή εντός Ελλάδας τα έξοδα αποστολής είναι 4,90€.Για παραλαβή της παραγγελίας σας από το κατάστημα μας δεν υπάρχουν έξοδα.Τα έξοδα αποστολής για την Κύπρο ανέρχονται στα 9,90€.Τα έξοδα αποστολής στις υπόλοιπες χώρες (πλην Ελλάδας και Κύπρου) υπολογίζονται βάσει προορισμού ,όγκου και βάρους αυτόματα από το σύστημα μας και αναγράφονται στο στάδιο πριν την πληρωμή.5. ΧΡΟΝΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ – ΑΠΟΘΕΜΑ


ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ελλάδα Εντός 1-5 εργάσιμων ημερών 
Κύπρος Εντός 5-10 εργάσιμων ημερών 
Ευρώπη Εντός 7-10 εργάσιμων ημερών 
Λοιπές Χώρες Εντός 7-15 εργάσιμων ημερών

Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των προϊόντων καθώς και σε εξαιρετικές περιπτώσεις και εφόσον έχει ενημερωθεί ο πελάτης, ο χρόνος παράδοσης δύναται να παραταθεί .Ο χρόνος παράδοσης συσκευών ή προϊόντων που αποστέλλονται ή βρίσκονται σε διαδικασία service από εμάς ,ποικίλει ανάλογα με το είδος βλάβης και την διαθεσιμότητα των ανταλλακτικών .Σε αυτή την περίπτωση θα υπάρχει ανάλογη αναφορά χρόνου παράδοσης από την εταιρεία μας προς ενημέρωση σας.


ΑΠΟΘΕΜΑ

Αν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα,στο μοναδικό προϊόν αναγράφετε το απόθεμα κάτω από την τιμή του προϊόντος,αυτό σημαίνει ότι είναι ετοιμοπαράδοτο και η αποστολή του πραγματοποιείτε εντός της ημέρας ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Σε περίπτωση που το απόθεμα δεν αναγράφετε,τότε η αποστολή του πραγματοποιείτε εντός 2-4 εργάσιμων ημερών.Σε περίπτωση που δεν υπάρχει απόθεμα και πραγματοποιηθεί παραγγελία τότε ο πελάτης ενημερώνετε σχετικά.6. ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ-ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ


Η παράδοση των προϊόντων γίνεται από συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφορών όπως ACS Courier η συνεργαζόμενες με την εταιρεία κούριερ, στις οποίες η ActiveBody.gr προωθεί τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών έτσι ώστε να καθίσταται εφικτή η παράδοση και εκτέλεση των παραγγελιών .Ενδέχεται να υπάρχουν καθυστερήσεις στην παραγγελία για τους λόγους παρακάτω:

– Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων, απεργιών ή σε περίπτωση ανωτέρας βίας που δύναται να επηρεάσουν την μεταφορά και την παράδοση της παραγγελίας στον τελικό πελάτη. Από τη στιγμή που τα εμπορεύματα παραλαμβάνονται από την ActiveBody.gr , για λογαριασμό του αγοραστή, είτε από τον ίδιο είτε από εκπρόσωπό του ή από την συνεργαζόμενη μεταφορική , απαλλασσόμαστε από οποιαδήποτε ευθύνη σχετικά με καθυστέρηση, απώλεια, φθορές ή κλοπή των προϊόντων ή των συσκευασιών τους.

– Το προϊόν έχει ήδη καταργηθεί και δεν είναι διαθέσιμο προς πώληση.

– Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή μέσω email επικοινωνία με τον πελάτη, όπως αναφορικά π.χ. έχει προκύψει κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία του, είτε έχει να κάνει με το προϊόν έχει να κάνει με την πληρωμή του.

Στις περισσότερες περιπτώσεις η ActiveBody.gr θα επικοινωνεί με τον πελάτη για ενημέρωση η για να του παρέχει κάποια εναλλακτική λύση.7. ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ


Α) ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της ActiveBody.gr δέχεται τις πιστωτικές κάρτες Mastercard,Visa και άλλες,ηλεκτρονικά μέσω ασφάλειας συναλλαγών της τράπεζας ALPHA BANK.Η διαδικασία είναι απλή και όλες οι συναλλαγές πραγματοποιούνται σε νόμισμα του ΕΥΡΩ (€). Tο ποσό θα αποπληρώνεται μόνο εφάπαξ. Το ποσό της εφάπαξ αποπληρωμής εκτός από την αξία των προϊόντων, περιλαμβάνει και τα έξοδα αποστολής. Για τις αγορές που πραγματοποιούνται μέσω πιστωτικής κάρτας, ο πελάτης θα πρέπει να ακολουθήσει τις οδηγίες που θα βρει στο ηλεκτρονικό κατάστημα μας. Στη φόρμα παραγγελίας που θα βρει, θα πρέπει να συμπληρώσει τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής του κάρτας. Η χρέωση της πιστωτικής κάρτας πραγματοποιείται εφόσον προηγηθεί έλεγχος και πιστοποίηση των στοιχείων και της εγκυρότητάς της από το σύστημα συναλλαγών της συνεργαζόμενης τράπεζας. Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για την ορθή καταγραφή και την αλήθεια των στοιχείων της πιστωτικής κάρτας.

Σε κάθε περίπτωση αγοράς, ο αγοραστής θα πρέπει να είναι και ο κάτοχος της κάρτας που χρησιμοποιείται για την εκάστοτε συναλλαγή.


Β) ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ (ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ).

Ο πελάτης πληρώνει τον υπάλληλο της ταχυμεταφορικής εταιρείας, ο οποίος ενεργεί κατ’ εντολήν της ActiveBody.gr, με την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο του . Η εξόφληση με αντικαταβολή δεν ισχύει για τις παραγγελίες που παραδίδονται εκτός Ελλάδος. Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν με κόστος και ευθύνη αποκλειστικά του αγοραστή .


Γ) ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ PAYPAL.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της ActiveBody.gr δέχεται πληρωμές μέσω Paypal.Όλες οι πληρωμές μέσω Paypal θα πρέπει να πραγματοποιούνται στο email info@activebody.gr καθώς δεν υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση επί του συνολικού ποσού αγοράς για έξοδα συναλλαγής.Περισσότερες πληροφορίες σχετικά για το Paypal ,θα βρείτε στο www.paypal.com .


Δ) ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της ActiveBody.gr δέχεται πληρωμές μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό της .Ο αγοραστής θα πρέπει να πραγματοποιήσει κατάθεση όλου του ποσού της αποπληρωμής της αξίας των προϊόντων καθώς και το εξόδων αποστολής.


Τέλος ,καλό είναι για τους αγοραστές να επιλέγουν να πραγματοποιούν την αποπληρωμή του οφειλομένου ποσού σε κάποια από τις δύο (2) τράπεζες που είναι ήδη πελάτες για την αποφυγή επιπλέον χρέωσης από τις ίδιες τις τράπεζες .Τυχόν επιπλέον χρεώσεων συναλλαγής από άλλες τράπεζες πλυν των 2 παραπάνω (Eurobank-Alphabank) τράπεζες επιβαρύνουν τους ίδιους τους αγοραστές.

Σε όλες τις περιπτώσεις τρόπων πληρωμής πλην της ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ , θα επιβεβαιώνεται πρώτα από εμάς η εξόφληση του ποσού αποπληρωμής και μετά θα πραγματοποιείτε η αποστολή των προϊόντων.8. ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ


Η ActiveBody.gr καταβάλλει κάθε εύλογη προσπάθεια όπου είναι αυτό δυνατό για τη διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων των χρηστών της, τηρώντας αυστηρά μέτρα ασφαλείας, τα οποία κατά την κρίση της ActiveBody.gr δύνανται να μεταβληθούν ή να τροποποιηθούν. Η ActiveBody.gr για να εξασφαλίσει την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών της, χρησιμοποιεί τεχνολογία SSL (Secure Sockets Layer) με πιστοποίηση από την Let's Encrypt Authority X3. Η Let's Encrypt Authority X3είναι ο ενάς αξιόπιστος φορέας για την ασφάλεια συναλλαγών μέσω του internet και με αυτή την τεχνολογία, κάθε στοιχείο που καταχωρεί ο επισκέπτης-χρήστης στον ιστότοπο της ActiveBody.gr, κωδικοποιείται πριν βγει online και στη συνέχεια διερευνάται η αυθεντικότητα του μηνύματος και του server. Προσωπική ασφάλεια αποτελεί το password που δίνει ο χρήστης όταν γίνεται μέλος μας. Η ActiveBody.gr προτρέπει και συνιστά στους χρήστες της, για λόγους ασφαλείας και μόνο να αλλάζουν τακτικά το password τους και να αποφεύγουν τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών, καθώς και την κοινοποίηση των κωδικών αυτών σε τρίτους.9. ΤΙΜΕΣ


Οι τιμές που αναγράφονται είναι οι τελικές και συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α, καθώς η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει τις τιμές χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση των πελατών της. Σε κάθε περίπτωση, ο πελάτης κατά το χρόνο παραλαβής του προϊόντος που παρήγγειλε θα καταβάλλει το τίμημα, το οποίο αναγραφόταν κατά το χρόνο της παραγγελίας του.10. ΕΚΠΤΩΤΙΚΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ – COUPONS


Οι εκπτωτικοί κωδικοί έχουν συγκεκριμένη διάρκεια και δεν μπορούν να συνδυαστούν με άλλες προωθητικές ενέργειες.11. ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ


Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε από το ηλεκτρονικό κατάστημα της ActiveBody.gr στις ακόλουθες και μόνο περιπτώσεις:


Α)

Λάθος προϊόν – Δικαίωμα Υπαναχώρησης. Στην περίπτωση που το προϊόν είναι διαφορετικό (λάθος προϊόν από αυτό που παραγγείλατε), μπορείτε να το επιστρέψετε εντός δεκατεσσάρων (14) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία αγοράς του χωρίς καμία χρέωση μεταφορικών για εσάς. Η επιστροφή του προϊόντος, σε αυτή τη περίπτωση, μπορεί να γίνει μόνο όταν το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση (σε άριστη ,πλήρη και χωρίς καμία φθορά και χρήση) και με πλήρη αυθεντική του συσκευασία. Σε αυτήν την περίπτωση επιστροφής προϊόντων, ο πελάτης υποχρεούται να παραδίδει άθικτα και σε άριστη κατάσταση και όλα τα συνοδευτικά έγγραφα όπως (π.χ. Απ. Λιανικής ,Τιμολόγιο ,δώρα κλπ).


Β)

Επιστροφές DOA-(Dead On Arrival) ηλεκτρονικών προϊόντων. Μία συσκευή χαρακτηρίζεται ως D.O.A. όταν υπάρχει κατασκευαστικό πρόβλημα και παρουσιάζεται μετά την αγορά της συσκευής στα προβλεπόμενα από την διαδικασία χρονικά διαστήματα . Η διαδικασία D.O.A. είναι ίδια για τα κινητά τηλεφωνά των εταιριών, Sony , Nokia, Apple, Samsung, LG και HTC. Στη περίπτωση που το προϊόν είναι DOA δηλαδή δεν λειτουργεί κατά την παραλαβή του θα πρέπει άμεσα να επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δοθούν οδηγίες επιστροφής .To χρονικό διάστημα για να θεωρηθεί μια συσκευή ως D.O.A είναι επτά (7) μέρες και πέρα των 7 ημερών ακoλουθείτε η διαδικασία επισκευής όπως ορίζεται από τον εκάστοτε κατασκευαστή. Για να γίνει επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να συνοδεύεται από όλα τα συνοδευτικά έγγραφα όπως π.χ. Απ. Λιανικής ,Τιμολόγιο ,δώρα κλπ .Σε αυτή τη περίπτωση ,θα πρέπει να επιστραφεί το προϊόν στην αρχική του κατάσταση (σε άριστη ,πλήρη και χωρίς καμία φθορά και χρήση) και με πλήρη αυθεντική του συσκευασία .Όταν ολοκληρωθεί η επιστροφή ,το τεχνικό τμήμα μας θα προβεί σε έλεγχο του προϊόντος και εφόσον πληροί τις προδιαγραφές DOA θα πραγματοποιηθεί αντικατάσταση του προϊόντος ή αλλαγή με άλλο ίσης αξίας.


Γ)

Εάν με υπαιτιότητα της ActiveBody.gr πουλήθηκαν προϊόντα κακής ποιότητας (π.χ καταστράφηκαν κατά τη μεταφορά, με κακή συσκευασία κλπ). Στην περίπτωση αυτή, ο πελάτης οφείλει να μην αποδεχτεί την παραλαβή του προϊόντος και να επικοινωνήσει με εμάς το ταχύτερο δυνατόν. Σε περίπτωση που ο πελάτης αποδεχτεί να παραλάβει το προϊόν, η εταιρεία ActiveBody.gr δεν θα δεχτεί την επιστροφή και συνεπώς δεν θα προβεί σε καμία αντικατάσταση ή αλλαγή ή επιστροφή χρημάτων.


Δ)

Επιστροφές των προϊόντων με χρέωση του πελάτη. Ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως και χωρίς καμία υποχρέωση ανακοίνωσης του λόγου για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων .Η επιστροφή θα πρέπει να γίνει δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς. Στην περίπτωση αυτή, πελάτης επιβαρύνεται με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Οι επιστροφές θα γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που ο πελάτης επιθυμεί να επιστρέψει βρίσκονται στην ίδια ακριβώς κατάσταση στην οποία παρελήφθησαν, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους . Η επιστροφή του προϊόντος, σε αυτή τη περίπτωση, μπορεί να γίνει μόνο όταν το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση (σε άριστη ,πλήρη και χωρίς καμία φθορά και χρήση) και με πλήρη αυθεντική του συσκευασία. Σε αυτήν την περίπτωση επιστροφής προϊόντων, ο πελάτης υποχρεούται να παραδίδει άθικτα και σε άριστη κατάσταση και όλα τα συνοδευτικά έγγραφα όπως (π.χ. Απ. Λιανικής ,Τιμολόγιο ,δώρα κλπ).


***ΠΡΟΣΟΧΗ:

σε περιπτώσεις τεχνικού προβλήματος με κάλυψη εγγύησης δείτε την παράγραφο Εγγυήσεις,υπάρχουν σχετικές πληροφορίες.12. ΕΓΓΥΗΣΗ


Η ActiveBody.gr δεν παρέχει καμία εγγύηση για την ποιότητα, ούτε για την καταλληλότητα των πωλούμενων προϊόντων για οποιονδήποτε συγκεκριμένο σκοπό ,επίσης δεν εγγυάται την ασφάλεια και την προστασία των χρηστών των προϊόντων αυτών, καθώς δεν μπορεί να κατηγορηθεί, για οποιαδήποτε βλάβη μπορεί να προκαλέσουν προϊόντα τα οποία διακινεί ή εμπορεύεται. Τέτοιες εγγυήσεις παρέχονται και εφόσον παρέχονται, μόνο από τους κατασκευαστές και ο πελάτης οφείλει να ενημερώνεται σχετικά από τη συσκευασία του προϊόντος. Η οποιαδήποτε τηλεφωνική ή γραπτή ενημέρωση γίνει από την ActiveBody.gr σχετικά με εγγυήσεις κατασκευαστών, γίνεται απλά και μόνο προς διευκόλυνση του πελάτη και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί εγγύηση της ActiveBody.gr .13. ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΟΡΩΝ ΞΕΝΩΝ ΛΕΞΕΩΝ


Συσκευασία Box : Σημαίνει ότι το προϊόν είναι συσκευασμένο σε κουτί και ενδεχομένως να περιέχει επιπλέον εξαρτήματα και έντυπα πληροφοριών.

Συσκευασία Blister : Σημαίνει ότι το προϊόν διαθέτει ειδική συσκευασία και πληροφορίες.14. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


Ωράριο Καταστήματος: Δευτέρα-Τετάρτη-Σάββατο από τις 9πμ - 3μμ και Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή από τις 9πμ - 2:30μμ και 5:30μμ - 9μμ

Email: για πληροφορίες στο info@activebody.gr

Καλέστε μας: 210-2774454

Διεύθυνση: Αλέκου Παναγούλη 121, Ηράκλειο, Αθήνα

Επωνυμία Εταιρεία: ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΤΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
15. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ-ΧΡΗΣΤΩΝΤο ActiveBody.gr διασφαλίζει την τήρηση των αρχών Προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα κατά τη χρήση των υπηρεσιών του παρόντος δικτυακού τόπου αναφορικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο και τις πωλήσεις από απόσταση, σε συμφωνία και συμμόρφωση προς το διεθνές, ευρωπαϊκό και εσωτερικό ελληνικό δίκαιο και συγκεκριμένα με τις διατάξεις του Ν.2251/1994 για την προστασία του καταναλωτή, την οδηγία 2000/31/ΕΚ και το ΠΔ 131/2003 για το ηλεκτρονικό εμπόριο, καθώς και του Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου και των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000 και τις οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ.Τα στοιχεία που υποβάλλουν όλοι οι επισκέπτες-χρήστες στη ActiveBody.gr θα πρέπει να είναι πλήρη , ορθά , αληθή, ακριβή και έγκυρα και σε περίπτωση που αυτά τυχόν αλλάξουν θα πρέπει να ενημερώσουν την ActiveBody.gr ώστε τα στοιχεία εγγραφής να διατηρούνται πάντα πλήρη , ορθά , αληθή, ακριβή και έγκυρα. Όλα τα μέλη μας είναι αποκλειστικά υπεύθυνα για όλες τις πράξεις που διενεργούνται γενικότερα με τον λογαριασμό τους. Σε περίπτωση μη εξουσιοδοτημένης χρήσης του λογαριασμού τους και οποιαδήποτε γενομένη ή/και πιθανή παραβίαση ασφαλείας θα πρέπει να ειδοποιούν άμεσα την εταιρεία μας ,καθώς και είναι υπεύθυνα (τα μέλη) για την προσεκτική χρήση του λογαριασμού τους. H ActiveBody.gr δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία προκύψει από την αδυναμία των μελών να σεβαστούν και να ακολουθήσουν την παρούσα ρήτρα. Σε περίπτωση που ο χρήστης δεν συναινεί στην χρήση των προσωπικών του στοιχείων όπως αυτά αναφέρθηκαν , δεν θα πρέπει να συμπληρώσει τα σχετικά πεδία.


Το ActiveBody.gr δηλώνει ρητώς ότι δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε παράνομη ή αθέμιτη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων και δε μεταβιβάζει με καθ’ οιονδήποτε τρόπο και για οιαδήποτε αιτία προς οποιονδήποτε τρίτο προσωπικά στοιχεία και πληροφορίες των χρηστών/επισκεπτών. Τα προσωπικά σας στοιχεία ύστερα από αίτησή σας διαγράφονται οριστικά και δεν παραχωρούνται με κανέναν τρόπο σε οιονδήποτε. Η υποβολή στοιχείων με σκοπό τη χρήση των υπηρεσιών του ActiveBody.gr επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης του Ν.1599/1986 και επομένως οποιαδήποτε ψευδής δήλωση στοιχείων μπορεί να επισύρει τις κατ’ άρθρο 22 παρ.6 του νόμου προβλεπόμενες κυρώσεις.


Ανήλικοι επισκέπτες/χρήστες του δικτυακού αυτού τόπου δύνανται να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες του μόνο με τη συγκατάθεση των γονέων ή των κηδεμόνων τους.16. ΑΡΧΕΙΑ COOKIES


Όλοι οι ιστότοποι όπως και η ActiveBody.gr μπορεί να χρησιμοποιεί cookies για την αναγνώριση του χρήστη-επισκέπτη .Τι είναι τα cookies: Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου, που αποθηκεύονται στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή του κάθε χρήστη, δεν λαμβάνουν γνώση οποιουδήποτε εγγράφου ή αρχείου από τον υπολογιστή του χρήστη και χρησιμοποιούνται μόνο για τη διευκόλυνση πρόσβασης του χρήστη-επισκέπτη σε συγκεκριμένες υπηρεσίες, για λόγους marketing και για στατιστικούς λόγους, έτσι ώστε να καθορίζονται οι περιοχές, στις οποίες οι υπηρεσίες της ActiveBody.gr είναι χρήσιμες ή δημοφιλείς. Ο χρήστης μπορεί να ρυθμίσει το διακομιστή του εάν το επιθυμεί, ώστε να μην λαμβάνει cookies, είτε συνολικά ,είτε κατά περίπτωση .Σε αυτήν τη περίπτωση, ο χρήστης δεν μπορεί να έχει περαιτέρω πρόσβαση στις υπηρεσίες αυτές που αναφέρθηκαν παραπάνω.17. ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ


H ActiveBody.gr είναι εναντίον της συγκέντρωσης δεδομένων ανηλίκων, δηλαδή ατόμων που είναι κάτω των 18 ετών.

18. ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ – ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΠΡΟΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΙΚΤΥΑΚΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ (LINKS)

Η ActiveBody.gr δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την επικοινωνία ή συναλλαγή του επισκέπτη η χρήστη με τους τρίτους παροχής υπηρεσιών που διαφημίζονται στην ActiveBody.gr ,όποιοι και είναι αυτοί και για την οποιανδήποτε τυχόν εμπορική ή χρηματική συναλλαγή που μπορεί να προκύψει από τη μεταξύ τους σχέση. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα και ιστότοπο της ActiveBody.gr περιέχονται σύνδεσμοι προς άλλους διαδικτυακούς τόπους. Η εταιρεία μας δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για οποιαδήποτε ζημία των χρηστών-επισκεπτών-μελών προκύψει, ως προς την χρήση αυτών των συνδέσμων ή ιστότοπων διότι δεν βρίσκονται υπό τον έλεγχο της ActiveBody.gr. Αυτό συνεπάγετε πως για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει κατά την χρήση ή την επίσκεψη προς τους ιστοτοπους αυτούς, ο επισκέπτης – χρήστης οφείλει να απευθυνθεί στους αντίστοιχους διαδικτυακούς τόπους. Η οποιαδήποτε ευθύνη είτε αστική είτε ποινική υπάρχει ή προκύψει , την φέρουν οι ίδιοι οι δικτυακοί τόποι ή ιστότοποι και για την επίλυση, είναι υπεύθυνοι η επισκεπτες–χρηστες και οι ίδιοι οι δικτυακοί τόποι ή ιστοτοποι. Η ActiveBody.gr σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι εγγυάται ή αποδέχεται για το περιεχόμενο, την ασφάλεια χρήσης ή συναλλαγών και τις υπηρεσίες των δικτυακών τόπων αυτών.19. ΠΕΡΙ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ


Ειδικότερα, η ActiveBody.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για ελαττωματικά προϊόντα ή-και αναληθή στοιχεία που αφορούν στα εμπορεύματα των προμηθευτών της και περιέχονται στον παρόντα δικτυακό τόπο της ActiveBody.gr. Η σχετική ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά τους επί μέρους προμηθευτές-συνεργάτες της. Η ActiveBody.gr επιφυλάσσεται για τυχόν τυπογραφικά ή τεχνικά λάθη, τα οποία δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια ή εν λόγω διακοπών λειτουργίας του παρόντος διαδικτυακού τόπου για λόγους ανωτέρας βίας.20. ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ-ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΤΑ


Στην ActiveBody.gr όλο το περιεχόμενο της ,συμπεριλαμβανομένων γραφικών ,εικόνων ,φωτογραφιών , σχεδίων ,κειμένων ,των παρεχόμενων υπηρεσιών και γενικά όλων των αρχείων αυτού του διαδικτυακού τόπου, εκτός των ρητά αναφερομένων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων, συνεργατών της εταιρείας και φορέων), αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, κατατεθειμένα σήματα και σήματα υπηρεσιών της ActiveBody.gr και της εταιρείας του Κου Χριστοφοράτου Χαράλαμπου και προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου και του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων και συνθηκών. Τα λοιπά προϊόντα ή υπηρεσίες που αναφέρονται στις ηλεκτρονικές σελίδες του παρόντος διαδικτυακού τόπου και φέρουν σήματα των αντίστοιχων οργανισμών, εταιρειών, συνεργατών φορέων, ενώσεων ή εκδόσεων και άλλων αποτελούν δική τους αποκλειστική πνευματική ιδιοκτησία και συνεπώς οι φορείς αυτοί είναι που φέρουν και τη σχετική ευθύνη.

Απαγορεύεται ρητώς η οποιαδήποτε αντιγραφή, τροποποίηση ,διανομή ,αναδημοσίευση, κοινοποίηση , μεταγλώττιση ,αναπαραγωγή ,διαμόρφωση ,διανομή ,μεταβίβαση η πώληση ,αλλοίωση ,αποστολής δεδομένων σε άλλο υπολογιστή ή σε άλλους υπολογιστές (μεταφόρτωση-κατέβασμα) με οποιοδήποτε άλλο τρόπο ή μορφή, οποιασδήποτε πληροφορίας (στο σύνολό της, μερικής ή τμηματικής ή περιληπτικής) που παρέχεται στο δικτυακό αυτό της ActiveBody.gr με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, συμπεριλαμβανομένης της αποστολής τους στο Διαδίκτυο ή τη διάθεση των πληροφοριών στο Διαδίκτυο με οποιονδήποτε άλλο τρόπο χωρίς την προηγούμενη ενημέρωση ή έγγραφη άδεια της εταιρείας Κου Χριστοφοράτου Χαράλαμπου.

 

Οι όροι χρήσης που αναγράφονται και η χρήση του διαδικτυακού τόπου της ActiveBody.gr διέπονται όπως όλα τα καταστήματα από το Ελληνικό Δίκαιο και τις ισχύουσες σε αυτό νομοθετικές διατάξεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αν κάποιος από τους όρους που αναγράφονται κριθεί άκυρος τότε αυτό δεν θα επηρεάσει την ισχύ των λοιπών όρων. Για οποιασδήποτε διαφορά προκύψει από τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος της ActiveBody.gr είτε σχετικά με την εφαρμογή ή με την ερμηνεία των παρόντων όρων χρήσης αρμόδια για την επίλυση είναι τα Ελληνικά Δικαστήρια.