Πρωτεΐνη Ostrovit - Micellar Casein - 700 Gr
Γκάλερι
Οι πρωτεΐνες καζεΐνης είναι ευαίσθητες στο pH του στομάχου. Ως αποτέλεσμα, μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από δύο φορές για να χωριστούν οι καζεΐνες στις υπομονάδες αμινοξέων τους σε σχέση με τον ορό γάλακτος και άλλες πρωτεΐνες. Η καζεΐνη είναι η πιο άφθονη πρωτεΐνη που υπάρχει στο γάλα. Θεωρείται υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη επειδή είναι εύκολα αφομοιωμένη και παρέχει επαρκείς ποσότητες αμινοξέων που δεν μπορούν να συντεθούν από το σώμα.Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι η αύξηση του κορεσμού (αίσθημα πληρότητας ή ικανοποίησης). Η καζεΐνη ασκεί μια μικρή πίεση στα τοιχώματα του στομάχου. Στην πραγματικότητα, αυτή η πίεση σηματοδοτεί στον εγκέφαλο να σταματήσει να τρώει επειδή το στομάχι είναι γεμάτο. Η καζεΐνη είναι ο πιο αργά αφομοιωμένος και απορροφημένος τύπος πρωτεΐνης. Αυτό βοηθά στη δημιουργία ενός εφέ "χρονικής αποδέσμευσης", παρέχοντας σταθερή ροή αμινοξέων στους μυς σας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το καθαρό αποτέλεσμα είναι ένα πολύ ενισχυμένο αντι-καταβολικό περιβάλλον το οποίο είναι πολύ πιο φιλικό προς την ανάπτυξη και την ανάκαμψη.Για να ενθαρρύνετε ένα θετικό ισοζύγιο αζώτου, καταναλώνετε περίπου 1 γραμμάριο πρωτεΐνης ανά λίβρα σωματικού βάρους την ημέρα από ένα συνδυασμό τροφών με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες και συμπληρωμάτων.
Ποσότητα ανά μερίδα:
Ενεργειακή αξία: 102 kcal
Υδατάνθρακες 3 g
- Από τα οποία σάκχαρα 0,58 g
Συνολικό λίπος 0,60 g
- Εκ των οποίων κορεσμένα 0,02 g
Ίνες 0,02 g
Νάτριο 0,05 g
Πρωτεΐνη 21,15 g