Προσφορά όγκου Activlab Mass Up 2000Gr + Day + Night + Shaker

-7% Προσφορά όγκου Activlab Mass Up 2000Gr + Day + Night + Shaker

1)ACTIVLAB MASS UP 2000GRΧτίσε Τον Όγκο Που Θες Γρήγορα & Αποτελεσματικά!Αν προσπαθείς να χτίσεις άλιπο μυϊκό όγκο και δεν τα καταφέρνεις, μην παραιτηθείς! Σου παρουσιάζουμε το MASS UP από την ACTIVLAB.To MASS UP είναι ένα θρεπτικό γεύμα για εσένα, που θέλεις να αποκτήσεις γρήγορα και αποτελεσματικά μυϊκό όγκο.Για ποιους είναι κατάλληλο το MASS UP της ACTIVLAB;Είναι η τέλεια επιλογή στις εξής περιπτώσεις :


 • Για αδύνατα άτομα και ελλιποβαρή
 • Για άτομα με πολύ γρήγορο μεταβολισμό
 • Για όσους δυσκολεύονται να δημιουργήσουν ισχυρούς μύες
 • Είναι ιδανικό και για αυτούς που κάνουν υψηλής έντασης προπονήσεις και αθλήματα και χρειάζονται ένα αποδοτικό συμπλήρωμα διατροφής.Η ειδική φόρμουλα του MASS UP σου προσφέρει την υψηλότερη συγκέντρωση των θρεπτικών συστατικών, που έχει ανάγκη το σώμα σου, για την αύξηση της μυϊκής μάζας.Τι περιέχει και που θα σε βοηθήσει


100 γραμμάρια του προϊόντος περιέχουν μέχρι και 393 θερμίδες. Αυτό σημαίνει πως παίρνεις περίπου το 20% των θερμίδων που έχεις ανάγκη κάθε μέρα, άρα ένα λιγότερο γεύμα που πρέπει να φτιάξεις.

10 γραμμάρια Πρωτεΐνης Ορού Γάλακτος: Καθαρή πρωτεΐνη, που απορροφάται πολύ γρήγορα από το σώμα και συμβάλλει στην αποκατάσταση και στο χτίσιμο των μυών.

87 γραμμάρια Μαλτοδεξτρίνης και Γλυκόζης: Προσφέρει στο σώμα σου την απαραίτητη ενέργεια για την σκληρή προπόνηση και την μυϊκή ανάπτυξη.

4 γραμμάρια Κρεατίνης και Ταυρίνης: Υποστηρίζουν την ανάπτυξη και την ενυδάτωση των μυϊκών κυττάρων και έχουν αντι - καταβολική δράση.


Θα το βρεις σε υπέροχες γεύσεις και θα σε βοηθήσει αποτελεσματικά να κατακτήσεις τον στόχο σου στη διάρκεια της υπερβολικής σωματικής προσπάθειας.


2) Day

To Day αποτελείται απο maca,αργινίνη,ορνιθίνη και ψευδάργυρο.


Που μας βοηθά:


Η maca έχει χρησιμοποιηθεί παραδοσιακά ως αφροδισιακό και είναι αρκετά γνωστό σε όλο τον κόσμο αφού έχει επίδραση και δύο φύλα. Δεν λειτουργεί μέσω των ορμόνων, και δεν αυξάνει τα οιστρογόνα. Οι άνδρες που καταναλώνουν Maca αναφέρουν συχνά ότι παρατηρούν αύξηση της παραγωγής σπέρματος. Η Maca φαίνεται επίσης να είναι ένας ισχυρός καταστολέας της υπερτροφίας του προστάτη, με ισχύ παρόμοια με την finasteride, ένα συνθετικό φάρμακο για τη θεραπεία του διευρυμένου προστάτη. Προκαταρκτική έρευνα δείχνει επίσης ότι μάκα μπορεί να προστατεύσει τον εγκέφαλο από βλάβες, ενώ συμβάλλει στην βελτίωση της υγείας των οστών, και ακόμη δύναται να βελτιώσει τη γνωστική ικανότητα σε υγιείς ανθρώπους.Η maca εχει υψηλά ποσοστά σε αμινοξέα και σε ιστιδίνη σε υψηλά ποσά. Αυτό το αμινοξύ διαδραματίζει έναν συχνά-αγνοημένο αλλά σημαντικό ρόλο στη σεξουαλική λειτουργία των γυναικών.

Η ορνιθίνη μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση της μυϊκής μάζας.

 • Είναι επίσης ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση της μυϊκής μάζας και της ηλικία σας .
 • Δεδομένου ότι γερνάτε , οι ιστοί των μυών δεν μπορούν να ανανεώθουν το ίδιο αποτελεσματικά όπως και πριν .
 • Η ορνιθίνη επιταχύνει την αναγέννηση του μυϊκού ιστού.Βοηθά να απελευθερωθεί τοξική αμμωνία από το ήπαρ και στην ενίσχυση της συνολικής εύρυθμης λειτουργίας του οργάνου .
 • Η ορνιθίνη μπορεί να να συνδυαστεί με το ομόλογό αμινοξέο ττην αργινίνη, για να βοηθήσουν στην αύξηση του αριθμό των σπερματοζωαρίων.
 • Με την ικανότητά της να βοηθήσει την αναγέννηση του μυϊκού ιστού ,η ορνιθίνη διαθέτει ισχυρές αντιγηραντικές ιδιότητες.


Ο ψευδάργυρος αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά ιχνοστοιχεία του οργανισμού.


Εδώ και πολλούς αιώνες, χρησιμοποιείται για την επούλωση πληγών και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και της αναπαραγωγικής ικανότητας. Ο ψευδάργυρος, ως χημικό στοιχείο, ανήκει στην ομάδα των μετάλλων. Σύμφωνα με πολλές μελέτες, αποτελεί απαραίτητο στοιχείο για την υγεία των κυττάρων. Ο ψευδάργυρος αποτελεί ένα από τα βασικότερα στοιχεία για την ομαλή λειτουργία του οργανισμού (βιοχημικές αντιδράσεις). Έχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, συμμετέχει στο μεταβολισμό μακροθρεπτικών συστατικών (πρωτεΐνες, υδατάνθρακες και λίπη) ενώ συμμετέχει ως συμπαράγοντας σε πάνω από 300 ένζυμα.


Η έλλειψη ψευδαργύρου έχει ως αποτέλεσμα


Ακμή και ψωρίαση:Η έλλειψη ψευδαργύρου έχει ως αποτέλεσμα την εμφάνιση δερματολογικών προβλημάτων.

Έλκος και έντερο:Ο ψευδάργυρος παραδοσιακά χρησιμοποιούνταν για την επούλωση πληγών και την ταχύτερη αποκατάσταση του βλεννογόνου. Με αφορμή αυτό, πολλές μελέτες έγιναν και διαπίστωσαν πως ο ψευδάργυρος βοηθά στην ταχύτερη επούλωση στοματικού έλκους, ενώ ενισχύει σημαντικά το βλεννογόνο του εντέρου.

Κρυολόγημα:Μία από τις πιο κοινές και δημοφιλείς χρήσεις του ψευδαργύρου είναι η ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και η αντιμετώπιση του κοινού κρυολογήματος.

Κατάθλιψη:Τα άτομα με κατάθλιψη έχουν μικρότερα επίπεδα ψευδαργύρου ενώ άτομα με υψηλά επίπεδα ψευδαργύρου διατρέχουν χαμηλότερο κίνδυνο ανάπτυξης κατάθλιψης, γενικά.

Μείωση των επιπέδων γλυκόζης:Ο ψευδάργυρος αποτελεί ένα ιχνοστοιχείο το οποίο συμμετέχει στην δράση της ινσ/λίνης, μια ορμόνη υπεύθυνη για το μεταβολισμό της γλυκόζης και των υδατανθράκων.

Τριχόπτωση:Η έλλειψη ψευδαργύρου, επιπλέον από τα παραπάνω, επιδρά αρνητικά και στην υγεία των μαλλιών και των νυχιών. Μελέτη έδειξε πως τα άτομα με τριχόπτωση έχουν σημαντικά μικρότερα επίπεδα ψευδαργύρου


3) Night 

Ενίσχυση Ορμ/νών Activlab Night 60CapsΤο Night είναι ένας συνδυασμός αργινίνης, γάμα-αμινοβουτυρικού οξέος (GABA) και λυσίνης.
Γιατί να το πάρω και απο τι αποτελείται;Ανήκει στα λεγόμενα πρωτεϊνικά αμινοξέα, αυτά που χρησιμοποιούνται για να παρασκευάσουν πρωτεΐνες για κάθε ζωντανό οργανισμό. Είναι απαραίτητη για την σύνθεση της κρεατίνης, ουσίας απαραίτητης για την ενέργεια του οργανισμού, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί άμεσο πρόδρομο του νιτρικού οξέος, της ουρίας, της κιτρουλίνης, της αγματίνης και της ορνιθίνης, αμινοξέων απαραίτητων στον οργανισμό για τον μεταβολισμό των πρωτεϊνών, την ενίσχυση του ανοσοποιητικού και την προστασία του ήπατος. Μετατρέπεται σε νιτρικό οξείδιο, ένα βιοχημικό μόριο, που είναι υπεύθυνο για την ηρεμία των αιμοφόρων αγγείων και την καλή λειτουργία του νευρικού συστήματος.Η αργινίνη είναι όμως απαραίτητη και για την κυτταρική διαίρεση, την επούλωση των πληγών, την απομάκρυνση της αμμωνίας από το σώμα, την ανοσολογική λειτουργία και την απελευθέρωση των ορμονών.Τα οφέλη που αποδίδονται στην ύπαρξη της L-αργινίνης είναι πάρα πολλά:


 1. Αποτελεί πρόδρομο για τη σύνθεση του μονοξειδίου του αζώτου (ΝΟ).
 2. Βελτιώνει τη λειτουργία του ανοσοποιητικού.
 3. Μειώνει το χρόνο επούλωσης των τραυματισμών (ιδίως των οστών).
 4. Επισπεύδει το χρόνο επιδιόρθωσης των κατεστραμμένων ιστών.
 5. Μειώνει τον κίνδυνο της καρδιακής νόσου.
 6. Αυξάνει τη μυϊκή μάζα.
 7. Μειώνει τον λιπώδη ιστό του σώματος.
 8. Βοηθά στη μείωση της αρτηριακής πίεσης.
 9. Συμβάλλει στην αντιμετώπιση της ανδρικής υπογονιμότητας βελτιώνοντας την παραγωγή και την κινητικότητα του σπέρματος.
 10. Αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος σε όλο το σώμα, συμπεριλαμβανομένων των γεννητικών οργάνων, βοηθώντας στην επίτευξη ικανοποιητικής στύσης.


ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ GABA (Γ-ΑΜΙΝΟΒΟΥΤΥΡΙΚΟ ΟΞΥ)

Το γ-αμινοβουτυρικό οξύ, γνωστό στη βιβλιογραφία σαν GABA, είναι ένα αμινοξύ που αποτελεί τον κύριο ανασταλτικό νευροδιαβιβαστή στον εγκέφαλο. Είναι από τους σημαντικότερους και σε μεγαλύτερη συγκέντρωση βρισκόμενους ανασταλτικούς νευροδιαβιβαστές στον εγκέφαλο. Παράγεται ενδογενώς από γλυκόζη και το αμινοξύ γλουταμίνη. Η έρευνα έχει καταδείξει ότι το έχει μια θετική επίδραση στο νευρικό σύστημα και μια επίδραση σταθεροποίησης στην πίεση του αίματος. 

ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΩΜΑ, ΟΙ ΩΦΕΛΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ

 1.  Για Νευρικότητα και Νευρική υπερένταση. Το GABA δεν οδηγεί σε εθισμό. Είναι ο ασφαλέστερος τρόπος για να απαλλαγείτε από το στρες και το άγχος.
 2.  Για την κατάθλιψη
 3.  Για τις διαταραχές του ύπνου. Το GABA είναι ένα φυσικό ηρεμιστικό και διευκολύνει τον ύπνο
 4.  Για την υπερκινητικότητα, την διαταραχή της ελλειμματικής προσοχής. Σε πολλές έρευνες έχει αποδειχθεί ότι βοηθά σημαντικά και στα άτομα με αυτισμό.
 5.  Για καλύτερη συγκέντρωση.
 6.  Για την ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης - κυρίως της νευροπίεσης.


Λυσίνη L-λυσίνη γενικά:

Η λυσίνη (L-lysine), είναι ένα απαραίτητο αμινοξύ (δηλαδή δεν μπορεί να παραχθεί από το σώμα μας), εχει την ικανότητα να θεραπεύει τα συμπτώματα του έρπη.Μεταβολίζεται στο σώμα και παράγει ακετυλο-συνένζυμο Α (ακετυλο-CoA).Βελτιώνει τη συνολική υγεία του οργανισμού, προάγει τον υγιή σχηματισμό χόνδρου και ιστών, αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου, την καταπολέμηση ορισμένων ασθενειών, τη θεραπεία της ημικρανίας, της οστεοπόρωσης, του επιχείλιου έρπη, αυξάνει την οστική πυκνότητα.Ευεργετικές Ιδιότητες L-λυσίνης: Η L-λυσίνη παρέχει μια σειρά από πολύ σημαντικά πλεονεκτήματα: μια τέτοια ουσία στην πραγματικότητα παίζει θεμελιώδη ρόλο στην παραγωγή αντισωμάτων που καταπολεμούν διάφορες ασθένειες.Επίσης βοηθά στο σχηματισμό και την παραγωγή του κολλαγόνου.


Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

1)Mass Up 2000Gr

Περιέχει ανά δόση (100 γρ)

Ενέργεια 
393 kcal
*
Πρωτεΐνη 
10g 
20%
Υδατάνθρακες 
87g
29%
Λίπη 
0.5g
1%
Κρεατίνη 
1000 mg 
*
Ταυρίνη 
1000 mg 
*
L-Valine
245 mg 
*

2)Day

NUTRITIONAL VALUE

3 capsule serving

Maca Extract (amino-butyric acid)

1500 mg

including β-ecdysone

7.5 mg

Arginine

900 mg

Ornithine (hydrochloride)

450 mg

Zinc

10 mg


3)Night 

per 1 capsuleamount%RDA
GABA (gamma-aminobutyric acid)240 mg*
Arginine pyroglutamate390 mg*
Lysine hydrochloride240 mg


1)Mass Up 

Διαλύετε 100 g (4 σκουπ) σε 200 ml νερό ή γάλα. Χρησιμοποιήστε δύο φορές την ημέρα, κατά προτίμηση ανάμεσα στα γεύματα και μετά την άσκηση.

2)Day

Λάβετε τις ημέρες προπόνησης 3 κάψουλες και τις ημέρες που δεν κάνετε 2 κάψουλες αντίστοιχα

3)Night 

Καταναλώστε 3 κάψουλες πριν τον βραδυνό ύπνο τις μέρες προπόνησης και τις μέρες εκτός καταναλώστε 2 κάψουλες αντίστοιχα

 • 63,44€
 • 58,83€
 • Χωρίς ΦΠΑ: 47,44€

Διαθέσιμες Επιλογές

Δώρα με κάθε παραγγελία

Δωρεάν μεταφορικά από 29.90€

Εξειδικευμένα πακέτα για κάθε στόχο

Προσφορές & εκπτώσεις όλο το χρόνο

Ετικέτες: Προσφορά όγκου Activlab Mass Up 2000Gr + Day + Night + Shaker, ab01028,