Καζεΐνης

Καζεΐνης

Η πρωτεΐνη Καζεΐνης είναι μία άριστης ποιότητας, βραδείας απελευθέρωσης πρωτεΐνη, που προέρχεται από το γάλα. Η καζεΐνη απορροφάται αργά από τον οργανισμό, προμηθεύοντας τους μύες με αμινοξέα για μεγάλη χρονική περίοδο. Γι’ αυτό και είναι το ιδανικό συμπλήρωμα πρωτεΐνης για να λαμβάνεται ενδιάμεσα στα γεύματα και πριν τον ύπνο. Κατά την διάρκεια του ύπνου το σώμα κανονικά στερείται τα θρεπτικά συστατικά, αλλά η πρωτεΐνη Καζεΐνης παρέχει διαρκή παροχή πρωτεϊνών στο σώμα και επιτρέπει να αποφύγει την διάσπαση των μυών.

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Πρωτεΐνη Micellar Casein 1000Gr

Η Micellar Casein σε βοηθάει να αναπτύξεις γρήγορα σφιχτούς και γραμμωμένους μύες, ενώ παράλληλα αυξάνει την ικανότητα σου για αποθεραπεία μετά από μι..

40,90€ Χωρίς ΦΠΑ: 32,98€

Πρωτεΐνη My Protein Micellar  Casein 1Kg Αναμένεται

Πρωτεΐνη My Protein Micellar Casein 1Kg

Η Micellar Casein είναι μία άριστης ποιότητας, βραδείας απελευθέρωσης πρωτεΐνη που προέρχεται από το γάλα. Χρησιμοποιώντας μία χαμηλής θερμοκρασίας δι..

28,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 22,58€

Πρωτεΐνη Ostrovit - Micellar Casein  - 700 Gr Αναμένεται

Πρωτεΐνη Ostrovit - Micellar Casein - 700 Gr

Οι πρωτεΐνες καζεΐνης είναι ευαίσθητες στο pH του στομάχου. Ως αποτέλεσμα, μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από δύο φορές για να χωριστούν οι καζεΐνες ..

19,90€ Χωρίς ΦΠΑ: 16,05€

Πρωτεΐνη Qnt Protein Casein 92 750Gr

Μία από τις πιο δημοφιλείς φόρμουλες πρωτεΐνης μας.Η Protein 92 είναι ένα μείγμα από ασβεστούχος καζεΐνη και υψηλής βιολογικής αξίας, εξαιρετικά καθαρ..

32,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 25,81€

Πρωτεϊνη Καζείνης Pharma First Micellar Casein Calcium Caseinate 1820gr Νέα Προιόντα

Πρωτεϊνη Καζείνης Pharma First Micellar Casein Calcium Caseinate 1820gr

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η πρωτεΐνη γάλακτος είναι μία από τις καλύτερες συμπληρωματικές πηγές πρωτεϊνών! Με τη σύγχρονη τεχνολογία μπορούμε να διαχω..

51,90€ Χωρίς ΦΠΑ: 41,85€