Λιποδιαλύτης Scitec - Top Shape 180Caps

-26% Εξαντλήθηκε Λιποδιαλύτης Scitec - Top Shape 180Caps

Υπάρχει επιστημονική συναίνεση ότι η μείωση του σωματικού βάρους είναι μια ωφέλιμη επίδραση για υπέρβαρα άτομα. Κλινικές μελέτες, διαπίστωσαν οτι υπάρχει σημαντική επίδραση της Glucomannan στην απώλεια σωματικού βάρους, στο πλαίσιο μιας δίαιτας μειωμένων θερμίδων όταν αυτή χορηγείται πριν από τα γεύματα.

Ως εκ τούτου, το συμπέρασμα είναι ότι η σχέση αιτίου & αποτελέσματος μπορεί να δημιουργηθεί μεταξύ της κατανάλωσης Glucomannan και τη μείωση του σωματικού βάρους στο πλαίσιο μιας περιορισμένης ενεργειακής αξίας δίαιτά. Η ευεργετική επίδραση επιτυγχάνεται με την ημερήσια πρόσληψη 3 γραμμάρια Glucomannan σε 3 δόσεις του 1gr το καθένα (3x2 κάψουλες).

Ομοίως, βάσει των διαθέσιμων επιστημονικών στοιχείων, συνάγεται το συμπέρασμα ότι υπάρχει σχέση αιτίου & αποτελέσματος μεταξύ της κατανάλωσης του Glucomannan και τη μείωση των συγκεντρώσεων χοληστερόλης στο αίμα. Η διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων χοληστερόλης στο αίμα είναι ευεργετική για την υγεία!

Η Glucomannan συμβάλλει στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων χοληστερόλης, και το ευεργετικό αποτέλεσμα επιτυγχάνεται με την ημερήσια πρόσληψη 4 γραμμαρίων Glucomannan (8 κάψουλες).

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

NUTRITION INFORMATION


FOR WEIGHT LOSSFOR BLOOD CHOLESTEROL MANAGEMENT
Serving size: 6 (3x2) capsules
Servings per container: 30
Serving size: 8 (4x2) capsules
Servings per container: 22
Amount per servingAmount per serving
Glucomannan3000 mgGlucomannan4000 mg

INGREDIENTS

Amorphophallus konjac root extract (95% Glucomannan), Anti-caking Agents (Microcrystalline Cellulose, Magnesium Stearate), Bovine Gelatin, Color (Titanium Dioxide)

Για την απώλεια βάρους - στο πλαίσιο μιας δίαιτας μειωμένων θερμίδων - πάρτε 2 κάψουλες μαζί με 1-2 ποτήρια νερό πριν από τα 3 γεύματα ημερησίως. Μiα επαρκής λήψη υγρών είναι αναγκαία για να διασφαλιστεί ότι οι κάψουλες θα φθάσουν στο στομάχι.
Για τη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων χοληστερόλης στο αίμα καταναλώστε 8 (4x2) κάψουλες ημερησίως με τα γεύματα, κάθε δόση με αρκετά υγρά για να εξασφαλίσει ότι οι κάψουλες θα φθάσουν στο στομάχι.
Χρησιμοποιήστε το προϊόν αυτό σε συνδυασμό με τροφή ως μέρος μιας υγιεινής & ισορροπημένης διατροφής, όχι ως υποκατάστατο για κάτι τέτοιο.
 
Πληροφορίες αλλεργιών: Παρασκευάζεται σε εγκατάσταση που επεξεργάζεται γάλα, σόγια και πρωτεΐνες αυγού, γλουτένη & φυστίκια!
Προειδοποιήσεις: Φυλάσσεται σε δροσερό, ξηρό μέρος, μακριά από τα παιδιά! Να διατηρείτε πάντα την ακριβή ημερήσια δόση!

  • Κατασκευαστής: Scitec Nutrition
  • Κωδικός Προϊόντος: ab00132
  • Διαθεσιμότητα: Εξαντλήθηκε
  • 34,90€
  • 25,90€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 20,89€

Δώρα με κάθε παραγγελία

Δωρεάν μεταφορικά από 29.90€

Εξειδικευμένα πακέτα για κάθε στόχο

Προσφορές & εκπτώσεις όλο το χρόνο