Ηλεκτρολύτες: Συμπληρώματα Αθλητών

Ηλεκτρολύτες: Συμπληρώματα Αθλητών

Οι ηλεκτρολύτες είναι ένα απαραίτητο συμπλήρωμα διατροφής των αθλητών, καθώς έχουν αυξημένες απαιτήσεις. Είναι ιδανικοί για όταν χρειάζεσαι μια ώθηση ενέργειας, πριν από έναν μεγάλο αγώνα, κατά τη διάρκεια της προπόνησης και μετά από αυτήν. Οι ηλεκτρολύτες σε συμπληρώματα έρχονται χωρίς ζάχαρη, σε σκόνη, σε αναβράζοντα δισκία και σε ταμπλέτες αλλά και σε ισοτονικά ποτά, για να επιλέξεις τον τύπο που ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

 

Θα τους βρεις σε υπέροχες γεύσεις και στην πιο συμφέρουσα τιμή στην αγορά. Οι ηλεκτρολύτες για αθλητές χαρίζουν αυξημένη ενέργεια και δύναμη και επιταχύνουν την αποκατάσταση. Βρες τους ιδανικούς ηλεκτρολύτες στο κατάστημά μας και κατάκτησε τον στόχο σου!

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Ισοτονικό Ποτό Hot Sport Drink 1000Gr - Activlab -1000 Gr

Αυξημένη Ενέργεια και ΕνυδάτωσηΘέλεις ένα προϊόν που να σε βοηθήσει να ανταπεξέλθεις σε μια δύσκολη προπόνηση και να αναπληρώσεις τα υγρά σου;..

9,80€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,90€

Ισοτονικό Ποτό Activlab Isoactive Isotonic Drink 630Gr

Αναπλήρωση ηλεκτρολυτών για μέγιστη φυσική απόδοσηΘέλεις ενα προϊόν που θα αναπληρώσει τους ηλεκτρολύτες και τις βιταμίνες που χάνεις με τη σκληρή προ..

8,10€ Χωρίς ΦΠΑ: 6,53€

Ηλεκτρολύτες Activlab Electrovit 20 Tabs

Βελτίωση της Υγείας και Καλύτερη ΑπόδοσηΟι ηλεκτρολύτες είναι χημικές ουσίες που διαχωρίζονται, όταν διαλυθούν σε υγρά, σε ηλεκτρικά φορτισμένα σωματί..

7,90€ Χωρίς ΦΠΑ: 6,37€

Κιτρικό Μαγνήσιο Myprotein - Magnesium Citrate 250 Gr -10%

Κιτρικό Μαγνήσιο Myprotein - Magnesium Citrate 250 Gr

Το Μαγνήσιο είναι ένα μεταλλικό στοιχείο που είναι πολύ σημαντικό για παραγωγή ενέργειας, συστολή μυών, μετάδοση νευρικών ώσεων, και εναπόθεση ασβεστί..

20,50€ 18,48€ Χωρίς ΦΠΑ: 14,90€