Καζεΐνη: Casein Protein - Πρωτεΐνες Καζεΐνης

Καζεΐνη: Casein Protein - Πρωτεΐνες Καζεΐνης

Η πρωτεΐνη καζεΐνης (casein protein) είναι μία, άριστης ποιότητας, βραδείας απελευθέρωσης πρωτεΐνη, που προέρχεται από το γάλα. Η καζεΐνη απορροφάται αργά από τον οργανισμό, προμηθεύοντας τους μυς με αμινοξέα για μεγάλη χρονική περίοδο. Γι’ αυτό και είναι το ιδανικό συμπλήρωμα πρωτεΐνης για να λαμβάνεται ενδιάμεσα στα γεύματα και πριν τον ύπνο. Κατά τη διάρκεια του ύπνου το σώμα κανονικά στερείται τα θρεπτικά συστατικά, αλλά το συμπλήρωμα με πρωτεΐνη καζεΐνης  παρέχει διαρκή παροχή πρωτεϊνών στο σώμα και επιτρέπει να αποφεύγεται η διάσπαση των μυών.

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Πρωτείνη γράμμωσης Scitec 100% Casein Complex 2350gr

Scitec 100% Casein Complex 2350grH πρωτείνη 100% Casein Complex είναι ιδανική για καθαρή μυική ανάπτυξη και βοηθά στην καύση λίπους.Δές τα οφέλη της κ..

79,90€ Χωρίς ΦΠΑ: 64,44€

Πρωτεΐνη My Protein Micellar Casein 1Kg

Η Micellar Casein είναι μία άριστης ποιότητας, βραδείας απελευθέρωσης πρωτεΐνη που προέρχεται από το γάλα. Χρησιμοποιώντας μία χαμηλής θερμοκρασίας δι..

29,90€ Χωρίς ΦΠΑ: 24,11€

Biotech USA Micellar Casein 908gr

Η Καζεΐνη είναι μια βασική πρωτεΐνη που παράγεται απ τα γαλακτοκομικά και έχει την ιδιαιτερότητα να διασπάτε στον οργανισμό σε ένα διάστημα 6-8 ωρών.Η..

35,90€ Χωρίς ΦΠΑ: 28,95€