Ισοτονικά

Ισοτονικά

Τα ισοτονικά ποτά αποτελούν ένα απαραίτητο συμπλήρωμα για αθλητές. Επιλέγονται κυρίως από δρομείς αλλά και από αθλητές εντατικής προπόνησης. Η ανάγκη κατανάλωσης ισοτονικών ποτών  προκύπτει λόγω της εφίδρωσης κατά την οποία χάνονται πολύτιμοι ηλεκτρολύτες από το σώμα μας. Τη λύση έρχεται να δώσει ένα ισοτονικό ποτό το οποίο περιέχει ηλεκτρολύτες και υδατάνθρακες.

 

Τα ισοτονικά ποτά απορροφούνται γρήγορα κατά τη διάρκεια της άσκησης, ενώ υπάρχουν σε διάφορες μορφές, όπως σε σκόνη, σε ροφήματα και σε αναβράζοντα σε ποικιλία γεύσεων. Χαρίζουν ενέργεια και δύναμη, για την πιο αποδοτική προπόνηση. Στο κατάστημά μας θα βρεις τις καλύτερες μάρκες από ισοτονικά ποτά, για να κατακτήσεις τους στόχους σου και να τονώσεις την ενέργειά σου.

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Ισοτονικό Ποτό Hot Sport Drink 1000Gr - Activlab -1000 Gr

Αυξημένη Ενέργεια και ΕνυδάτωσηΘέλεις ένα προϊόν που να σε βοηθήσει να ανταπεξέλθεις σε μια δύσκολη προπόνηση και να αναπληρώσεις τα υγρά σου;..

9,80€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,90€

Ισοτονικό Ποτό Activlab Isoactive Isotonic Drink 630Gr

Αναπλήρωση ηλεκτρολυτών για μέγιστη φυσική απόδοσηΘέλεις ενα προϊόν που θα αναπληρώσει τους ηλεκτρολύτες και τις βιταμίνες που χάνεις με τη σκληρή προ..

8,10€ Χωρίς ΦΠΑ: 6,53€