Υδατάνθρακες

Υδατάνθρακες

Οι υδατάνθρακες σε συμπληρώματα αποτελούν απαραίτητο εφόδιο για κάθε αθλητή, καθώς αποτελούν την ιδανική λύση για μέγιστη και παρατεταμένη ενέργεια. Οι υδατάνθρακες μπορούν να χρησιμοποιηθούν πριν από κάποιο αγώνισμα για boost ενέργειας, κατά τη διάρκεια της προπόνησης αλλά και μετά την προπόνηση, για την αναπλήρωση του γλυκογόνου των μυών σου που είναι απαραίτητο για τη μυϊκή ανάπτυξη. Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε υδατάνθρακες σε σκόνη ή ρόφημα.

 

Ανάλογα με τις ανάγκες σου μπορείς να επιλέξεις Δεξτρόζη, Μαλτοδεξτρίνη, Vitargo ή ένα συμπλήρωμα υδατανθράκων που να περιλαμβάνει συνδυασμό των παραπάνω. Βρες σήμερα τα καλύτερα συμπληρώματα στο κατάστημά μας για μέγιστη απόδοση σε κάθε προπόνηση, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Scitec Nutrition Supercarb Xpress 1000g

Scitec Nutrition Supercarb Xpress 1000g Συμπλήρωμα υδατανθράκων Συμπλήρωση υδατανθράκων κατά τη διάρκεια της προπόνησης Περιέχει Πολυβιταμίνες Πε..

17,90€ Χωρίς ΦΠΑ: 14,44€

Υδατάνθρακας Myprotein Maltodextrin 2,5Kg

Άμεση Ενέργεια για Όλο το ΣώμαΘέλεις ένα σκεύασμα που να σου δίνει σε ένα ρόφημα όση ενέργεια χρειάζεσαι για να ανταπεξέλθεις στις απαιτήσεις μιας δύσ..

17,90€ Χωρίς ΦΠΑ: 14,44€

Υδατάνθρακας Dextrose Warrior Lab 1500 Gr

Η ΔΕΞΤΡΟΖΗ είναι ένας υδατάνθρακας υψηλού γλυκαιμικού δείκτη για άμεση ενέργεια. Βοηθάει ιδιαίτερα στην απορρόφηση της κρεατίνης, των αμινοξέων καθώς ..

19,90€ Χωρίς ΦΠΑ: 16,05€

Υδατάνθρακας Maltodextrin, Warrior Lab 1500Gr

Η Μαλτοδεξτρίνη είναι υδατάνθρακας χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη που απορροφάται αργά από τον οργανισμό. Θεωρείται άριστη πηγή για την πρόσληψη επιπλέον ..

19,90€ Χωρίς ΦΠΑ: 16,05€

Υδατάνθρακας Pf Nutrition Carbpack 1500Gr Εξαντλήθηκε

Υδατάνθρακας Pf Nutrition Carbpack 1500Gr

Άυξηση Βάρους και ΌγκουΘέλεις ένα σκεύασμα που θα σε βοηθήσει να αυξήσεις το βάρος και τον όγκο σου και ταυτόχρονα να σου παρέχει άφθονη ενέργεια;..

19,10€ Χωρίς ΦΠΑ: 15,40€

Υδατάνθρακας Carbo Up Warrior Lab 1500Gr Εξαντλήθηκε

Υδατάνθρακας Carbo Up Warrior Lab 1500Gr

Ιδανικός συνδυασμός τριών ειδών υδατανθράκων για μέγιστη και παρατεταμένη ενέργεια. Η Δεξτρόζη, η Φρουκτόζη και η Μαλτοδεξτρίνη που εμπεριέχονται στο ..

16,90€ Χωρίς ΦΠΑ: 13,63€