Πληροφορίες ΑποστολήςΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για αγορές από 29,95€.

Αποστέλλουμε σε Ελλάδα και Κύπρο. Μπορείς να πληρώσεις με αντικαταβολή(μετρητά κατά την παράδοση), ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΜΕ.

  • Χρόνοι Παράδοσης
  • Μετά την Παραγγελία
  • Αργίες
  • Πρόβλημα με την Παραγγελία Σου;
  • Παραλαβή
  • Η Πολιτική Επιστροφών μας


Χρόνοι Παράδοσης

Η Active Body αποστέλλει καθημερινά σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο με ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΚΟΥΡΙΕΡ. Αθήνα - Θεσσαλονίκη: Χρόνοι παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες. Μερικές περιοχές μπορεί να χρειαστούν και παραπάνω.

Υπόλοιπη Ελλάδα: Συνήθως γύρω στις 3 εργάσιμες ημέρες. Εξαρτάται από την προσβασιμότητα της περιοχής σας.


Μετά την Παραγγελία

Όταν υποβληθεί η παραγγελία σας θα λάβετε email επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας. Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορούμε να αποστείλουμε την παραγγελία σας, θα σας ενημερώσουμε τηλεφωνικά ή με e-mail εντός 3 ημερών από την ημερομηνία τοποθέτησης της παραγγελίας και θα σας προσφέρουμε εναλλακτικές αγορές ή ακύρωση της παραγγελίας.


Αργίες

Δεν αποστέλλουμε παραγγελίες τις αργίες


Πρόβλημα με την Παραγγελία Σου;

Εάν αντιμετωπίσετε πρόβλημα με την παραγγελία σας παρακαλώ καλέστε μας άμεσα στο 210-2774454 ή στο 6945-514-576 Δευτέρα & Τετάρτη από τις 9:30πμ - 6μμ και Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή από τις 9:00πμ - 9:00μμ και Σάββατο 9:30 π.μ. - 15:30μ.μ. .Αλλιώς, κάντε κλικ εδώ για να μας στείλετε ένα email. Παρακαλώ σημειώστε ότι πρέπει να συμπεριλάβετε το όνομά σας, το 5ψήφιο PIN της παραγγελίας σας, το email σας και ένα κινητό για να μπορέσουμε να σας βοηθήσουμε αποτελεσματικά και γρήγορα.


Παραλαβή

Η παραλαβή από σας μιας ηλεκτρονικής ή άλλης μορφής επιβεβαίωσης της παραγγελίας δεν δηλώνει την αποδοχή της παραγγελίας σας, ούτε αποτελεί δέσμευση προς πώληση. Η Active Body διατηρεί το δικαίωμα ανά πάσα στιγμή μετά την παραλαβή της παραγγελίας σας να δεχτεί ή να απορρίψει την παραγγελία σας για οποιοδήποτε λόγο. Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε οποιαδήποτε παραγγελία χωρίς να δώσουμε λόγο. Σε τέτοια περίπτωση θα επικοινωνήσουμε με σας στην πρώτη ευκαιρία και χωρίς δισταγμό.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τους πλήρεις όρους και προϋποθέσεις.


Η Πολιτική Επιστροφών μας

Παρακαλώ επιλέξετε προσεκτικά, καθώς δεν δεχόμαστε επιστροφές αν απλά αλλάξετε γνώμη ή πάρετε μια λάθος απόφαση. Αν έχετε λάβει λανθασμένο προϊόν, ή ελαττωματικό προϊόν θα σας προσφέρουμε ανταλλαγή με το σωστό ή πλήρη επιστροφή χρημάτων.

Με κάθε παραγγελία:

  • Εγγυάστε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών
  • Συμφωνείτε ότι έχετε ζητήσει συμβουλή από έναν ανεξάρτητο και ειδικευμένο επαγγελματία υγείας σχετικά με την πρόθεση αγοράς συμπληρωμάτων
  • Συμφωνείτε να χρησιμοποιείτε οποιαδήποτε πληροφορία σε αυτή την ιστοσελίδα, σύμφωνα με συμβουλές από έναν ανεξάρτητο και ειδικευμένο επαγγελματία υγείας