Σύμπλεγμα Βιταμινών Β (b Complex)

Σύμπλεγμα Βιταμινών Β (b Complex)

Το Σύμπλεγμα Βιταμινών Β (b Complex) είναι το πιο σημαντικό για τη διατήρηση της καλής υγείας και της ζωτικότητας, αλλά και για την μυϊκή ανάπτυξη.

Όλες οι βιταμίνες στο σύμπλεγμα βιταμινών Β (b Complex) είναι υδατοδιαλυτές και εξυπηρετούν διαφορετικούς σκοπούς. Στοχεύουν στην σωστή μυϊκή σύσπαση και προστατεύουν από τραυματισμούς και μυϊκούς πόνους, καθώς και στην σωστή απορρόφηση των αμινοξέων από τον οργανισμό. Βρες σήμερα μέσα από το Active Body το καλύτερο σύμπλεγμα βιταμινών Β στην καλύτερη τιμή, πρόσφερε τα οφέλη του στον οργανισμό σου και κατάκτησε τους στόχους σου.

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Βιταμίνες Scitec - Mega Daily One Plus 60Caps -16%

Βιταμίνες Scitec - Mega Daily One Plus 60Caps

Οι Βιταμίνες MEGA DAILY ONE PLUS είναι φυσικές ουσίες (οργανικές ενώσεις μικρού μοριακού βάρους) χωρίς τις οποίες είναι αδύνατη η ζωή. Μία ἀ..

14,90€ 12,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 10,08€

Βιταμίνες Vitamine B-Complex Warrior Lab 120 Tabs

Από όλες τις διαθέσιμες βιταμίνες που απαιτούνται για την διατήρηση της καλής υγείας και ζωτικότητας αλλά και την μυϊκή ανάπτυξη, το σύμπλεγμα των βιτ..

18,90€ Χωρίς ΦΠΑ: 15,24€

Βιταμίνες Ostrovit - B -Complex - 90 - Tabs Εξαντλήθηκε

Βιταμίνες Ostrovit - B -Complex - 90 - Tabs

Το σύμπλεγμα OstroVit Βιταμίνης Β είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει βιταμίνες Β, εμπλουτισμένο με βιταμίνες C και Ε.Η θειαμίνη (βιταμίνη Β1..

12,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 9,68€

Βιταμίνες Activlab - Magnezvit-B6 -40% Εξαντλήθηκε

Βιταμίνες Activlab - Magnezvit-B6

Το MagnezVit B6 της Activlab είναι μαγνήσιο με την προσθήκη βιταμίνης Β6 με τη μορφή αναβράζοντων δισκίων. Δημιουργήστε ένα νόστιμο και αναζωογονητικό..

9,90€ 5,90€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,76€

Warrior Lab Βιταμίνες Vitamin B Complex 60 Tabs Εξαντλήθηκε

Warrior Lab Βιταμίνες Vitamin B Complex 60 Tabs

Από όλες τις διαθέσιμε βιταμίνες που απαιτούνται για την διατήρηση της καλής υγείας και ζωτικότητας αλλά και την μυϊκή ανάπτυξη, το σύμπλεγμα των βιτα..

11,90€ Χωρίς ΦΠΑ: 9,60€