Γρήγορης απορρόφησης

Γρήγορης απορρόφησης

Οι υδατάνθρακες γρήγορης απορρόφησης είναι ιδανικοί για να λαμβάνονται μετά την προπόνηση, αφού βοηθούν πάρα πολύ στην αποκατάσταση του σώματος και των μυών. Οι υδατάνθρακες γρήγορης απορρόφησης σου χαρίζουν μια δόση ενέργειας μετά από την εξαντλητική προπόνηση και αναπληρώνουν άμεσα το γλυκογόνο που βρίσκεται στους μύες.

Επίλεξε σήμερα κορυφαίους υδατάνθρακες γρήγορης απορρόφησης μέσα από τα ποιοτικά προϊόντα του Active Body

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Υδατάνθρακας Myprotein Maltodextrin 2,5Kg

Άμεση Ενέργεια για Όλο το ΣώμαΘέλεις ένα σκεύασμα που να σου δίνει σε ένα ρόφημα όση ενέργεια χρειάζεσαι για να ανταπεξέλθεις στις απαιτήσεις μιας δύσ..

17,90€ Χωρίς ΦΠΑ: 14,44€

Υδατάνθρακας Maltodextrin, Warrior Lab 1500Gr

Η Μαλτοδεξτρίνη είναι υδατάνθρακας χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη που απορροφάται αργά από τον οργανισμό. Θεωρείται άριστη πηγή για την πρόσληψη επιπλέον ..

19,90€ Χωρίς ΦΠΑ: 16,05€

Υδατάνθρακας Dextrose Warrior Lab 1500 Gr

Η ΔΕΞΤΡΟΖΗ είναι ένας υδατάνθρακας υψηλού γλυκαιμικού δείκτη για άμεση ενέργεια. Βοηθάει ιδιαίτερα στην απορρόφηση της κρεατίνης, των αμινοξέων καθώς ..

19,90€ Χωρίς ΦΠΑ: 16,05€

Φόρμουλα Όγκου Megabol Anabolic Regenarative Drink 2.4Kg Εξαντλήθηκε

Φόρμουλα Όγκου Megabol Anabolic Regenarative Drink 2.4Kg

Αύξησε την Καθαρή Μυική σου Μάζα Θέλεις να αυξήσεις τον όγκο σου και την μυική σου μάζα αλλά ο σωματότυπος σου δεν σε βοηθάει; Μήπως το πιο δύσκολ..

32,60€ Χωρίς ΦΠΑ: 26,29€

Υδατάνθρακας Pf Nutrition Carbpack 1500Gr Εξαντλήθηκε

Υδατάνθρακας Pf Nutrition Carbpack 1500Gr

Άυξηση Βάρους και ΌγκουΘέλεις ένα σκεύασμα που θα σε βοηθήσει να αυξήσεις το βάρος και τον όγκο σου και ταυτόχρονα να σου παρέχει άφθονη ενέργεια;..

19,10€ Χωρίς ΦΠΑ: 15,40€

Υδατάνθρακας Carbo Up Warrior Lab 1500Gr Εξαντλήθηκε

Υδατάνθρακας Carbo Up Warrior Lab 1500Gr

Ιδανικός συνδυασμός τριών ειδών υδατανθράκων για μέγιστη και παρατεταμένη ενέργεια. Η Δεξτρόζη, η Φρουκτόζη και η Μαλτοδεξτρίνη που εμπεριέχονται στο ..

16,90€ Χωρίς ΦΠΑ: 13,63€