Κρεατίνη Οn Optimum Creatine Powder 634gr

Εξαντλήθηκε Κρεατίνη Οn Optimum Creatine Powder 634gr

Κρεατίνη Οn Optimum Creatine Powder 634gr


Έρευνες έχουν γίνει για τον πιθανό ρόλο που παίζει η κρεατίνη στα διάφορα σπορ και αθλήµατα.Τα συµπληρώµατα κρεατίνης αυξάνουν την αποθηκευµένη φωσφορική κρεατίνη κάνοντας έτσι περισσότερο ATP διαθέσιµο για την λειτουργία των µυών και δίνοντας στους µύες την ικανότητα για αυξηµένη δραστηριότητα µέχρι να εξαντληθούν.Με άλλα λόγια, η ουσία επιτρέπει μια πιο σκληρή προπόνηση.Φαίνεται πως υπάρχει ένα ανώτατο όριο για την ποσότητα της κρεατίνης που µπορεί να αποθηκευτεί στους µύες και, έτσι, τα συµπληρώµατα διατροφής αυξάνουν τα επίπεδα κρεατίνης των αθλητών µε χαµηλές αποθηκευτικές ποσότητες, παρά αυτών µε υψηλά επίπεδα κρεατίνης.Η κρεατίνη είναι ένα δημοφιλές διατροφικό συμπλήρωμα για προσθήκη μυϊκής μάζας φαίνεται πράγματι ότι μπορεί να διεγείρει διάφορες βασικές βιολογικές διαδικασίες που οδηγούν σε ανάπτυξη μυών.

Τι κάνει η κρεατίνη;

  • Μπορεί να μεταβάλει πολυάριθμες κυτταρικές οδούς που οδηγούν σε νέες ανάπτυξη των μυών, συμπεριλαμβανομένης της αναβάθμισης του σχηματισμού πρωτεϊνών που δημιουργούν νέες μυϊκές ίνες
  • Μπορεί επίσης να αυξήσει επίπεδα IGF-1 (insulin-like growth factor 1) και να τονώσει την οδό της Akt/PKB (Akt/protein kinase B). Αυτά στέλνουν ένα μήνυμα στο σώμα να χτίσει μυϊκή μάζα.
  • Μειώνει τα επίπεδα της μυοστατίνης, ένα μόριο υπεύθυνο για τη μικρή ανάπτυξη των μυών. Η μείωση της μυοστατίνης μπορεί να βοηθήσει το χτίσιμο μυών πιο γρήγορα.

Να σημειωθεί ωστόσο ότι τα συμπληρώματα κρεατίνης μπορούν επίσης να αυξήσουν την περιεκτικότητα σε νερό των μυών. Η αύξηση της ενδοκυττάριας κρεατίνης µπορεί να προκαλέσει τη εισροή ύδατος στο κύτταρο γιατί η κρεατίνη είναι µια οσµωτικά ενεργή ουσία. Αυτό είναι γνωστό ως διόγκωση των κυττάρων. Μακροπρόθεσμα, η κρεατίνη βοηθά στην ανάπτυξη των μυϊκών ινών με σηματοδότηση βασικών βιολογικών μονοπατιών και αυξάνοντας τις επιδόσεις στο γυμναστήριο.Σε μια μελέτη, οι συμμετέχοντες ακολούθησαν ένα πρόγραμμα έξι εβδομάδων. Εκείνοι που χρησιμοποιούν κρεατίνη προσέθεσαν 2 κιλά μυϊκή μάζα, συγκριτικά με εκείνους που δεν λάμβαναν κρεατίνη. 

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Στο 1 σκουπ  (3,6γρ.) δίνει 3400γρ. monhydrate creatine

Λαμβάνετε 1 σκουπ το πρωί και 1 αμέσως μετά την προπόνηση.

  • Κατασκευαστής: Optimum Nutrition
  • Κωδικός Προϊόντος: ab00942
  • Διαθεσιμότητα: Εξαντλήθηκε
  • 44,90€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 36,21€

Δωρεάν μεταφορικά από 29.90€

Εξειδικευμένα πακέτα για κάθε στόχο

Επιλέξτε το δώρο σας για παραγγελίες 35€ και άνω

Προσφορές όλο το χρόνο

Παραγγελίες μέχρι τις 15:00 εκτελούνται την ίδια εργάσιμη

Ετικέτες: Κρεατίνη Οn Optimum Creatine Powder 634gr, ab00942, Μονουδρική κρεατίνη