Αμινοξέα Universal Nitro 44 Packs

Αμινοξέα Universal Nitro 44 Packs

Τ'αμινοξέα Nitro της Universal βοηθούν στη μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων μιας προπόνησης εάν καταναλώνεται το συντομότερο δυνατό αμέσως μετά τη λήξη της δραστηριότητας

Τα αμινοξέα αποτελούν μια από τις πιο μελετημένες ομάδες συστατικών, όσον αφορά την επίδρασή τους στην αθλητική απόδοση. Πιστεύεται ότι έχουν εργογόνο δράση, καθώς μεσολαβούν σε πολλά στάδια του μεταβολισμού και σε πολλές βιοχημικές διαδικασίες, όπως είναι η έκκριση αναβολικών ορμονών, ως πηγή ενέργειας κατά την άσκηση, ιστική ανάπλαση καθώς και πνευματική λειτουργία και διαύγεια.

Τα αμινοξέα έχουν μελετηθεί τόσο μεμονομένα αλλά και σε φόρμουλες αμινοξέων. Συνοπτικά οι δράσεις των αμινοξέων στην άσκηση κατηγοριοποιούνται σε 3 βασικούς άξονες:

  • Αύξηση της μυϊκής μάζας
  • Αύξηση αντοχής
  • Γρήγορη αποκατάσταση μετά την άσκηση ή από κόπωση

Ο λόγος είναι ότι πολλά αμινοξέα λειτουργούν συνεργιστικά με αποτέλεσμα να επιτυγχάνεται καλύτερο αποτέλεσμα. Συγκεκριμένα, έχει φανεί πως οι φόρμουλες αμινοξέων έχουν αναβολική δράση, συμβάλλουν στην γρήγορη αποκατάσταση από μυϊκή κόπωση ενώ μειώνουν και τις ιστικές βλάβες που συμβαίνουν κατά την έντονη άσκηση.

Επιπλέον σύμφωνα με μελέτες φάνηκε πως το μίγμα αμινοξέων τροποποιεί κάποιους παράγοντες αιμοποίησης, με αποτέλεσμα να αυξάνεται η ικανότητα οξυγόνωσης των κυττάρων, γεγονός που βελτιώνει σημαντικά την αθλητική απόδοση. Η λήψη τους συστήνεται 1 με 3 ώρες πριν την άσκηση ή ακριβώς μετά την προπόνηση.Η λευκίνη έχει αποδειχθεί το πιο σημαντικό αμινοξύ για τη μεγιστοποίηση της πρωτεϊνικής σύνθεσης στους μύες. Χορήγηση συμπληρώματος λευκίνης αμέσως μετά από μια προπόνηση φαίνεται να συνεισφέρει στην αύξηση του πρωτεϊνικού αναβολισμού στους μύες και συνεπώς, ευνοεί τη μυϊκή υπερτροφία.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή


1 pack πριν την προπόνηση και 1 pack μετά την προπόνηση


  • Κατασκευαστής: Universal Nutrition
  • Κωδικός Προϊόντος: ab01197
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 73,50€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 59,27€

Δώρα με κάθε παραγγελία

Δωρεάν μεταφορικά από 29.90€

Εξειδικευμένα πακέτα για κάθε στόχο

Προσφορές & εκπτώσεις όλο το χρόνο

Ετικέτες: Αμινοξέα Universal Nitro 44 Packs, ab01020, Ποδηλασία